[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
因為未試過集運,求教學
Ching你幾時買我二十六號夜晚買 仲未Shipped

用25號朝早係美森買
終於肯ship 去bns
我琴晚先買我都未Ship
myus overall成個運費幾錢左右?
Google store有邊個集運得?
琴日用BNS入貨,到今日都重未出
冇 全部ban 柒曬
開個集運ac 先
]
我用過shipbao 同到貨啦都係深藍同伏
其他公司等其他巴打補充

跟住去amazon / bestbuy
google store 以外網站買
填集運地址(跟集運網),最緊要有你個code
跟住買完
等amazon真係開始ship 就有tracking number
就去集運網申報
裝左巴打提供果個magisk module都係唔得 唔知關唔關我跟呢個方法郁過個db.dg事所以唔得? 我已經嘗試還完個db.dg 但都係唔work
另外 我係xda同一個post後邊都見到巴打呢個用magisk既方法 係咪仲要下載多個magisk module先得 但magisk manager入面搵到果個又係舊既 應該有個新d既版本
你係比錢個陣fail定係直情加唔到卡 話你rooted?
有興趣 幾錢放?
你TG 係乜? TG 傾
早D睇到既話就好...而家比D巴打嚇到好L驚

我27號買,佢話缺貨,都唔知要幾耐
後者
用緊magisk 20.1?
有冇hide magisk manager?
有冇magisk hide Google pay, Google play service?
已經做齊晒

細機?
頭先同垃圾amazon CS傾完, 佢死都話件貨已經送到。
要我去開police file, 咁香港根本開唔到。擺到明唔想揹飛。
但係BNS話明無收到件貨, 出緊信比我 證明無收過。

所以最後打上恆生CS,同佢講件事,話可以幫我deal 但要簽份持卡人賬項諮詢表格比齊資料。比佢地負責部門搞,由佢地同Amazon傾。

***你老味,我已經起佢shipped個陣講明唔好咩時間送去,間BNS working hours 係咩。最後送貨條仆街依然擺起secure location。 Amazon 點解可以咁厚面皮
如果Amazon app 寫左secure location 嘅, 唔好晒口水, 直接揾銀行搞啦。
亦都唔好講比amazon cs 知你已經叫銀行幫你deal
謝謝你ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞