[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
頂佢個肺
幾銀
26號落訂,
原本佢預係4號送到,所以冇理到

但依家睇返,佢變咗預星期日下晝8點送到
隊長個倉星期六日唔開
我又冇set到要佢平日送嘅指示

我係咪都要搵CS
點都講聲先, 但係Amazon CS要shipped 先可以幫你通知送貨嘅人
我都收到啦, 個mon比我想像中細........
(之前用8吋pad當電話用)
但用落好順, 滿心歡喜中
台版Pixel 4 XL 128gb,八達通 app 可以check 到八達通 SIM 金額,但用唔到八達通SIM交易,亦唔可以用八達通SIM 入屋苑,之前話可以用八達通SIM 果位CHING,請問係點樣SET 先可以用到八達通SIM?
我個人覺得無乜用
以前htc 有
好方便 鍊一下就可以開始錄音
人地都唔知你已經開左app錄緊
Ching我同你一樣 你Shipped咗未?
Us google store係咪無集運用到?
有冇人試過用CA google store?
今晚要準時收工呀, 好好玩
to myus
(多謝你介紹, 如果唔係我仲煩緊搵邊運返黎)

電話保險? 無買到, 唔見有得買
但就算買左, 有D咩, 你要寄返去US個邊做
希望佢唔好咁快
不過依家美國時間,人哋都未開工?(唔熟)
睇下今晚會唔會ship

ship咗再問下先
凌晨就開工,所以好D講都無問題
有, 我買左......... 20.xx usd
屌,我係9點
下次送貨remark 記得加返
please do not leave the package when nobody there to receive it
第一次買, 所以好驚出事
本來都唔想買, 但心諗, 5千幾如果唔見左會心痛
都係買啦, 唔想有咩事會後悔

但你買開, 對佢有信心就得啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞