[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
想問其實amazon us 果個free to HK係吹水? 最後都係要集運?
有冇巴打知道係咪已經成功落咗單仲會唔會被佢Cut單 我美馬+bns
佢係講緊運去香港係免運費,但係呢件貨Google 唔比運去香港。
美森應該無事, 你就黎到shipped。
好的 唔該晒

係google埋單 用你好 等幾耐先會ship?
好on9 唔係599 真係彩佢有味
呢句真,599先進入我可接受的付款範圍 - 手機
我而家用緊果部先2000幾 今次買piexl 4係貪佢個夜空拍攝
等等先,你件野星期日送到?
BNS星期六日都唔開,快D 同客服講星期六日唔好送。
我上bns個網睇佢咁講佢應該會自動下一個工作天派送掛
C Hing 建議你爬下文, Amazon Logistics會將你件野left in secure location到時自求多福。

點解大家唔係AMAZON度買然後集運.....
近黑開埋1個月PRIME 依家又免運費再買埋其他野都好撚抵屌
如果部機壞左都可以問AMAZON 幫手一定好過GOOGLE 啲垃圾CS
有頭髮邊個想做幟哥
amazon ban鬼咗acc
我又係美馬+BNS 啱啱ship咗
免運費係用UPS喎
點解? 信用卡問題? AMAZON 好少BAN 正常人 多數係新帳號送貨地址係大量退過貨/大量單先會
怕俾人BAN 就入信用卡開prime <<一定要做 ,開完ACC 買本書 下二隻免費APP /去twitch 買啲野 唔係就買衫褲鞋褲直運香港屋企

你咪問amazon 點解唔運囉
我估amazon對啲新開account做fraud check, 拎住card#同卡公司對billing address.
大家都諗住經集運就淨係報倉個地址出事...
Ching你幾多號買?
早知咁多手足運唔到我就幫手買多幾部啦
我果PACK尋晚已經入左空運倉等飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞