[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
同我一樣
早知我都打去恒生cut單
我都有同樣問題...
同Amazon CS嘈完,佢哋幫我出咗免費replacement,話12/12前deliver...

屌,我23/10落單,咁搞法分分鐘2個月都收唔到機...
我Shipped都未Shipped shipped果陣仲可以同佢講唔好咩時間送?我Amazon ac仲要被佢封咗但係手機APP又睇到件貨 又有gmail確認訂單 我都驚佢星期六日送過嚟
真係要睇送貨係好人定壞人,有時會第日再送。
你最好寫定shipping instruction比CS, 講明要人簽收先可以擺低件貨。

雖然佢實係保自己人先
Ching喺邊度寫shipping instruction CS係?
因為件貨已經shipped, 我要直接去Contact us 揾Customer Services (CS)。同佢講間野幾點開
唔該晒Ching
已經講到口乾
算吧啦。。
幫個FD 買黑色搞到咁, 真係嬲。美國佬做野咁拿西
order 左部3a xl 比老豆,希望唔好cut單
mon貼犀牛盾
case大家諗住用咩
我case 都係用犀牛盾
我Pixel 2開始用Ringke,都幾好架
反而mon貼唔知咩牌子好
有考慮試吓玩嗰隻UV貼,但佢好似未出Pixel 4XL用嘅版本
其實我都有寫opening hour提佢
好明顯佢係無睇
Scheduled delivery:Tuesday 12/03/2019 by end of day 就快到倉
犀牛貼上官網買就得 直送香港架。
我連殼+貼買 免運費,仲平左比我。
咁你send 左email比恒生未
Ringke case造型有啲誇張,唔啱口味
(求屌醒)其實本身已經有大橙64
走去換大白128 是否不智
除非你64好唔夠用
唔係嘅話 都無所謂啦
大橙重要稀有咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞