[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
巴打 想問下 myus果membership應該係free 2year 之後佢會自己收費定點?
好似真係perfectly match自己D殼,同時perfectly 唔match其他殼
含辛茹苦哂咁㩒到部3a XL Purple-ish
之後俾 Amazon 好貼心咁lock我account 再 cancel 埋 order
到 unlock account 果陣已經無哂貨,垃圾CS又話俾24小時佢review件事, CLS
利申 唔係新account 唔係新credit card
改白色吧
巴打知唔知$100 off做到幾時,想睇下有冇時間搏多鋪

我睇仲有
我記得係3號完
Last 今日掛
唔知係咪呢排佢地班契弟寄失晒D貨,Amazon知道瀨野 索性block ac 等你連單都落唔到。
但係3a 直送香港應該唔關事
點解呀,點解呀。
3a 就可以直送
點解會cancel order
我部3A已經ship咗
佢話unusual activity
要電量既不如認真考慮 Pixel 3a.
核電來. 細機都夠玩
11pro同pixel一樣得5個鐘SOT?
可以件貨未到就申報定
11 pro 電量點會同pixel4 差唔多
其實sot好似都係差大約一個鐘,唔係話真係差咁遠
都可以咁講既 其實係要裝完magisk 再係magisk入面裝edexposed 再裝返個xposed module先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞