[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我都有remark ,但佢冇睇
好彩冇事
巴打 我有興趣 Tg: t.me/ylop666
你未賴過野先講到係買家錯,我一開始都好聲好氣去提佢要幾點送啦。
就算出左事,都係同佢好聲好氣傾完 叫我等三日,我都照等。

點知三日後叫我開file 報警
之前Amazon買對鞋 都係用轉運(都係BNS),咩都無提Amazon最後正正常常黎到HK。
以為無咩野, 點知今次提晒都瀨野
明白
前排用google store 佢hold左我超過72個鐘都冇反應
之後我自己主動cancel左
唔駛理佢
我係冇瀨過野,唔係話買家錯,但係個address 唔係你本人,所以係麻煩好多,我只可以叫你require signature 好過用business hours.

瞓醒起身,以為佢應該ship咗,點知仲未
反而朋友遲我一日落訂都ship咗...

佢哋真係可以咁準時聽晚8點送到?

不過佢delay都冇咩所謂,我唔想又去煩cs平日送到倉就最好啦
你而家講定Weekdays only 同required signature,唔係唔見就好煩
問卷平50?
我都打算用Myus呢兩日趁特價訂
用Myus響Google store訂還是B&H訂會好啲快啲呢?
我得香港信用卡
有巴打話Google store會block香港信用卡
巴打幾耐收到貨,分享下經驗丫,thanks
Google Store 係 block 集運地址
無做問卷 , 係比錢個陣自動同我扣
72小時後冇反應就要cancel order?
各巴打經驗係大約72小時Google 會幫你cancel order
thx bro,咁myus比google store block左未?
如果block左就去b&h買算啦
有冇得求link ,搵唔到係邊到有冇買同送香港
唔該巴打
用左case就無左colour power button
跌多幾下button 都無埋
係Google Store 買配件,用bns集運,等被cancel order
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞