[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
同你一樣
好驚佢會早到但係倉無開。。
我係官網搵唔到有得買
Send email 咩? 佢叫我去銀行分行交表
Email 或者交表都得 張 form有寫
你有無夾晒d證據比佢?
佢同我講正常5日就chargeback
想問下 Amazon prime(ups) 寄BNS, Amazon 話sign by HDB 正唔正常
點解我用等左半日都仲未update status
巴打幾號order的?
正常應該係sign by bns..
不過你聽下依兩日會唔會入庫啦
唔好再出現苦主
x2 我都係 signed by HDB
同埋我有另一個問題

琴日仲係show緊呢段

Now expected November 28 - November 30 We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by November 30, you can come back here the next day for a refund or replacement.

UPS Track就話
Scheduled Delivery
Friday 11/29/2019

拿 依家美國係29號 我當你送到bns倉 佢地又簽收埋
點解依家變左27號Delivered
Delivered November 27
Signed by: HDB
same... 之前仲loaded on vehicle, 岩先多左Proof of Delivery 話27號已經delivered...
Received By
HDB
其實Amazon買好定google store買好?
唔係好知有咩分別…
扣咗我錢,但未ship
仍然predict 星期日夜晚8點到

遲一日都好啊,搞到又要突登去搵cs
pixel 3 深水埗貓貓電訊賣3350,有冇人幫襯過呢間?

pixel3 出機有冇咩要注意?唔同地區水貨有冇分別?
分分鐘同你果部坐埋同一架車
等下啦
我買大黑64呀
你買稀有橙?
買左slate嘅巴打有冇買埋mon貼?
我都係琴日先落單,但呢幾日好似特別多單。
要customized case 需要3-5日先整好再寄。

咁中華郵政上台灣官網有寫大概幾日到港
等兩日 睇bns有冇轉入庫,無就即刻叫bns check。
然後 亦都無然後,無就叫Amazon做refund。
唔肯嘅話就叫銀行退錢啦,比齊證據。
岩先睇BNS入左庫,UPS有2次Delivered,Received By 更新變左BNS,雖然好似有D怪,但入左庫應該OK?...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞