[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
仲傾緊
BNS個客服叫返我搵UPS
我已經同咗佢講我開唔到UPS account
屌,佢哋互相猜波
Amazon 好D 唔洗煩。
記得提佢地轉運倉的working hours
之前買過呢個牌子Pixel 3
點知佢第一水個貼會遮sensor...
因為BNS收唔到件貨, 佢地唔會負責。
一定係速遞公司搞
今鋪唔驚啦,pixel 4 都無得比你遮。
我見yellow captain 好似幾好
ship 左一part

部機仲未 ship
已經買左犀牛case + 犀牛 mon 貼
點知部機ship左定味ship
我買 slate 同 mon 貼

佢分開兩次 ship

mon 貼比左email 我話 ship 左

部機就話 delay
我反而係一張單 但佢分開左兩個track no.
我諗緊代運個到 兩個no.放埋一齊報定都要分開
最後打咗電話俾amazon,佢幫我connect咗個call去UPS,我電話同UPS講如果星期五送貨冇人接就星期一再送,唔好就咁劈喺條街到
應該ok掛
希望條送貨契弟聽聽話話啦,我同CS講完個倉幾點收工仲係掟起條街到。
一陣再試吓借個美國地址開UPS MyChoice account
直送黎香港?
都是不了, 我個fd要黑色。
所以要等CS覆 secure location
佢話原來schedule咗星期五8pm嘅意思係嗰日before end of day,冇得specify delivery time,所以其實都有機會4:30pm(個倉閂門前)到
改星期一都有機會係個倉閂咗門先送到
你講google store?
千祈唔好
佢地唔受外國信用卡
會cancel 你張單
寧願bestbuy 出貨好似仲快d
利申:中過伏
btw 有冇人用active edge 做到其他野
例如開app 影相 之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞