[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
作為google 既fans 點都要買返個
同咗個客服講,但佢竟然話我部電話仲未有貨,未ship。
但個網都寫明已經ship咗

雖然佢已經改咗個arriving date做星期一
我應該點做?第一次買呢啲嘢唔多識
然後佢仲話要我打電話過去
佢仲問我話我可唔可以contact 佢,拋返個波俾我
佢話左shipped 係print 左個shipping label,未有貨或者等緊貨都有可能,你等到個tracking number 真係track 到件貨開始郁再提一提個CS 你既request 咁就穩陣d,同埋可以係delivery instructions 到加你既要求 (e.g. 要人簽收),當然可能好似其他巴打咁照被無視,咁就冇計
咁正常,你個地址係美國,打到俾佢好正常
唔該曬學到嘢
我等一等睇下佢件貨有冇出咗先
如果冇嘅我先再搵美國朋友幫手打電話過去問問
Pixel 3 官方個case 嘅texture 係咪同Home mini 嘅texture 差唔多
白色pixel 4 XL 128gb幾時有貨,好想快d有
In stock on December 16, 2019.
照落單都得架
我係b&h買左,佢話backordered,冇話幾時有貨
我想知Google stand 有乜吾好,因為好Q貴
仲有其他選擇呢?
想問下大家
3代有無用套之類?
巴打係點同佢地講?
同你一樣但唔肯退
唔使理好唔好架 Google 出就得

利申:已買pixel 4 XL + pixel stand
終於整到喇 好滾動
原來我MISS左第5步 直接跳去第6步REBOOT左就加唔到卡
如果cs 同你講唔退,9成唔會退比你。
直接搵銀行搞,我都要等下星期先會收到恒生嘅處理sms
之前用中銀唔記得轉返用恆生
中銀唔肯搞
中銀咁衰? 正常都會幫客搞臨時退款先,銀行出面個效果好好多
我覺得都喺睇個cs 好唔好人,我個陣話件貨喺送代運公司,跟住已經investigation team負責,佢大概5分鐘到應機就話可以比你退錢定重寄
你可以試下客氣d 主動話網上都有人遇著同樣情況 比下建議應該簽收保障雙方利益 睇下得唔得
今次擺mail room,好彩都入庫了
CS呢行真係睇人,負責我的幾個CS叫我等三日,期間不停重複客套野。
最後都唔肯退錢或再寄多部。
所以我起email屌到佢地飛天
原本諗住試用pixel. 但聽巴打咁講卻步
想問android 機有咩推介 拍片影相
除左samsung 之外
PIXEL4 XL 呢個價都OK 原價真係不了
想問下巴打已經確定手機佢會寄?
因為有D集運唔寄手機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞