[親生仔] Google Pixel 討論區 (32)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
其實經 Amazon 買有冇 warranty?

利申窮 J 想入 Pixel 3
但係見香港某啲舖水貨價仲平過 Amazon Black Friday
add to cart 嘅時候可以加錢買
最衰唔知呢D鋪頭擺左幾耐 同可能係2手機當新機賣
犀牛盾有賣mon貼,有隻滿版衝擊曲面保護貼。
話勁過大猩猩玻璃3 4倍抗衝擊能力, 但係又薄又平
經amazon買pixel slate
預計delivery time係星期五夜晚8點
個倉收4點半...

係咪要打定輸數 件貨會俾人劈喺條街度成個weekend
pixel stand都係咁貴
你現在快D同客服講聲 間倉的working hours
叫佢唔好8點先送到。

咁就算比送貨條契弟掟起街到,都唔會理虧。
呢版?唔見有喎
咁買邊隻好
搵咗amazon,佢叫我搵UPS (UPS係個carrier)
但係我上UPS佢要我用美國地址開account先可以俾request佢
而我想用BNS倉個地址嗰陣佢就話係multi tenant address所以唔用得
而家唯有同BNS客服講,睇吓有冇得搞
減價都買左61usd
巴打唔係成功ship左既咩?
部黑色機係Amazon logistics 送, 所以佢可以直接幫我通知送貨條契弟。

然後就9:55 pm left in secure location。
所以佢地理虧,今晚再搵CS (過左3 business days)
即係邊隻 有冇link/圖
估唔到3a都會被搶晒
thanks
我未聽過依個牌子
巴打我同你個時間一模一樣
bns cs 點講呀?
仲要冇哂貨
White仲有得撳但要1月先送到
同imos比邊隻好啲
amazon訂好定store訂好
叫我同amazon CS傾 因為佢地話收唔到件貨...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞