『薪火post』BNO續期資訊 (70) 2019年BNO有效護照數量爆升

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
太撚多CASE,求其system check見你有record就拿拿聲approved唔好阻住老子收工

利申鳩up,唔代表各位hea交/唔交文件,hea交/唔交後果自負
keep住續好似淨係寄本舊野+簡易文件+相就得
詳情上返個網打返自己d資料就知要比d咩,
可以肯定既係唔洗好似過左十幾年續第1次咁煩
下次再續我都一定會再用dhl,安心好多,又穩陣又快,加埋保險都係500令,呢d錢我唔會慳
唔好意思
請問有無人試過張相執過黑眼圈個啲改圖可以申請到?
我知佢有寫唔俾改圖
但個死人樣真係好殘💀
要用咁多年想張相靚少少
定印左落passport會靚啲?
爬左少少文好似唔多見有人講
謝謝!
唔得會叫你再UPLOAD
6月同7月果陣應該做到佢地踢晒腳 好似8月開始加咗人幫手
可以 我直頭用美顏app 反正唔得咪upload 過,又唔駛錢
其實印到落passport張相唔算清,仲會有好多防偽鐳射印起到
請左pt,所以有一期印錯晒做BC
HMPO可以要求補副署
你喺邊度申請?
除咗祖國申請之外冇得一開波用paperform
身份證大法報lost case 有ref no.
9月25 join queue
到宜家超過8weeks都仲process緊
唔使咁麻煩,我自己用舊證夾好每份需要文件,每一張文件寫清楚pex no,一個folder入晒兩份令佢硬身啲,雞皮紙信封搞惦!日批添!輕啲郵費平啲。

一齊寄參考:
https://www.passport.service.gov.uk/help/multiple-documents-guidance
只有上網搞好簡單,你填form去點俾錢?我認俾匯票都唔知收唔收,佢嗰邊結算可能收手續費,到時要再收你錢時,hold住你申請咪仲煩!香港出匯票都收錢啦。
可能太耐無續,費事搵舊資料啩,分分鐘有啲舊料無整合落現有系統添!我可以話你知,我每十年續,係唔使交三代資料同文件!我續只交自己嘢,出生紙都唔使!
因為之前見過有人話改圖被reject
所以問下有無人成功
謝謝🙏🏻🙏🏻🙏🏻
早幾日報失左,等緊no.
遲啲試下先~
早幾日報失左,等緊no.
遲啲試下先~謝謝🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🤔
謝謝🙏🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞