蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
咁多五毛

收左美國佬錢呀得未呀撚屌?

真係好似D藍絲見人反自己就屈人收錢
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係無犯任何罪
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

人地問你有冇錯 你話佢殺錯良民批評佢係無可厚非 但係第6點你又話批評佢既人係幫41j護主
人地問你佢有冇做錯 你就話佢冇犯罪,錯同罪兩回事,你答非所問

追post啦屌你老母,你係文盲定重度弱智啊
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒
樓豬衝出黎係咪想痴下蔣介石光環

蔣豬個澄清POST入面廿幾頁都係屌鳩佢
無人理41J

無人理41J又點?所以我就唔屌得41J?
咪撚咁二元對立啦屌你老母

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
屌你老母你弱撚智定文盲呀大學生
叫個DSE1分教你啦

3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿

人地問你有冇錯 你話佢殺錯良民批評佢係無可厚非 但係第6點你又話批評佢既人係幫41j護主
人地問你佢有冇做錯 你就話佢冇犯罪,錯同罪兩回事,你答非所問

追post啦屌你老母,你係文盲定重度弱智啊

追你九唔搭八呀
第1點又話批評佢都得
第6點又話批評佢既人係護主
答撚到咁都唔知邊個係文盲同重度弱智

咁即係有做錯? 可以淨係答有或者冇,唔好搞咁多語言藝術黎包裝

見你係弱智,我可憐你,答多你幾句
第1點已經好撚大隻 錯 字, 屈人固然係錯, 所以如果你好想要個答案, 係
但同樣地, 41J開post一樣係on99, 甚至有過知而無不及
當然講到邊個有 , 當然係包括你呢個得把聲大但講野無point既柒頭皮

蔣:
1. Post假圖開名老屈
2. 話要告番高登會員(唔知咩罪名)

41J
1. 話要告蔣誹謗

數學差,點樣計到有過之而無不及
謝大大cc
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

你自己玩二元戲對立先
個個屌蔣介石你就話人幫41j含

你唔係以為自己係高登開左個肥婆網友post
有d人識你就當正自己係道德指標下話
屈人就俾你講到係殺錯良民
語言偽術既野689要多啲請教律師
屌 佢告唔告得成同俾唔俾錢告係機率問題
一件錯事 唔會因為個後果而改變件事既性質既 ok?
錯左就係錯左 有無後果係後話
即係做錯野唔駛受罰低成本就梗係去做啦 但呢件事唔會由錯變做岩lor
你明唔明呀 讀法律? ha

樓主咁既邏輯讀法律

努力D做律師派卡片比蔣豬

SEND CV 可以貼埋呢個POST 條LINK上去
再講多次 蘇19係無錢既dse雞

佢係無錢請律師打civil既
樓主會唔會開番個po 笑蔣巴話要告高登
會都幾好笑
其實各位唔洗理樓豬
佢只係打下稻草人咁
可以繼續恥笑

屈人就俾你講到係殺錯良民
語言偽術既野689要多啲請教律師

仲要以為自己個答法好完美實冇死咁

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩
蔣生你唔好like住先啦
佢話你錯架 你都唔認錯 唔係咩?
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
叫個DSE1分教你啦

我要quote撚埋你上面個位啊屌你老母
我一個個覆又話我覆得慢,覆埋你地全部人又話我屈鳩你
唔怪得你老母做雞啦
蔣生你唔好like住先啦
佢話你錯架 你都唔認錯 唔係咩?

話佢錯就係5毛,樓主都係5毛
會都幾好笑

睇完你打段野,你開PO動機即係: 41J 扮告蔣豬好柒
咁樓豬話要告高登
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

叫個DSE1分教你啦

會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮
樓主宜家淨係識得發爛渣屌人老母
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

想問下樓主法律意見,點睇蔣生話要告高登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞