蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
果個蔣仔成隻狗仔咁跟住隻心理厹後面, 隻厹覆一句佢先敢留一句icon

DSE 1分係咁上下,見人疑似幫自己出頭咪吠兩聲
最緊要你冇雙重標準姐,你話告唔入拎律師大人係柒,我認同架。
講句41J同蔣巴都柒咪得,洗唔洗SPIN到自己都唔知講緊咩
你話告唔入所以開POST,咁蔣巴告唔入你會唔會開個POST笑

我屌緊你老母又洗唔洗交代你一聲啊乖仔

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

小朋友嬲起上黎除左屌人老母之外就冇其他表達方法
唔怪得佢

我分身無暇逐個覆逐個駁,仲要有時間屌埋你老母添

你咪屌啦
係forum打幾隻字屌人老母唔通真係覺得自己可以激嬲人咩

你唔在乎就唔會入呢個post啦傻仔

我係唔在乎有人屌我老母
同我入唔入黎呢個post 有咩關係?
果個蔣仔成隻狗仔咁跟住隻心理厹後面, 隻厹覆一句佢先敢留一句icon

隻狗公都講左佢錯個下先慘呢...做過街老鼠後面隻狗
連登討論必殺用語
1. 又一隻
2. 事實黎 唔洗討論
3. 屌你老母呀

簡單D講,如果你係認為告唔入又搵律師大人係柒事,咁41J 係柒,蔣巴都係柒,你認同?

隻狗公都講左佢錯個下先慘呢...做過街老鼠後面隻狗

巴打記得推蔣仔個post比人睇
連登討論必殺用語
1. 又一隻
2. 事實黎 唔洗討論
3. 屌你老母呀

運登3寶
各位巴打唔好比隻心理厹轉移視線, 記得推dse 1分個post
你話告唔入所以開POST,咁蔣巴告唔入你會唔會開個POST笑

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

係咪開post屌薯片就一定要同時屌埋林鄭啊?
我屌緊你班撚樣先入為主啊弱智仔
HI 你好
告唔入又要搵律師大D唔識既人的確柒到仆街,我撐樓豬

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

咁即係柒唔柒?
林鄭推23條,薯片又推23條,兩個都仆街得唔得?
淨係可以是但一邊仆街?

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

你咪屌啦

我係唔在乎有人屌我老母

一聽到屌老母就起曬鋼,你咪返babykingdom囉
唔在乎就唔會特登講啦
告唔入又要搵律師大D唔識既人的確柒到仆街,我撐樓豬

事實黎 唔洗討論

兩個都話要追究,一樣係柒咗,
但作為FANS,點都要幫蔣公攞返少少面子.
咪話41J巴打柒多啲囉
樓主分析力唔錯,想問下係41J柒,定係告唔入又要大人呢個行為柒所以你開POST?
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係無犯任何罪
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮

咁即係
可唔可以理解成
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係有犯法?

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

你咪屌啦

我係唔在乎有人屌我老母

一聽到屌老母就起曬鋼,你咪返babykingdom囉
唔在乎就唔會特登講啦

你咪隨便講囉
我只係覺得你似細蚊仔姐
隻心理時鐘見自己讀過下Law就以為自己好醒

多謝您提蔣巴呀,不過佢都係一隻笠水狗,嚇撚到係咁呈凊又貼律師卡片

做乜咁熱心幫隻狗呀

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

咁即係柒唔柒?
淨係可以是但一邊仆街?

屌,講到好撚口臭
兩邊都可以係柒,但係咪唔可以只係屌一邊?
加下老奉要屌曬兩邊咩,遲下每次開post都要屌定一萬樣野,係咪啊
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮

咁即係
可唔可以理解成
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係有犯法?

犯咩法?

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

咁即係柒唔柒?
淨係可以是但一邊仆街?

屌,講到好撚口臭
加下老奉要屌曬兩邊咩,遲下每次開post都要屌定一萬樣野,係咪啊

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後

唔怪得佢

咁即係柒唔柒?
淨係可以是但一邊仆街?

屌,講到好撚口臭

咁點解我地屌蔣巴果陣,你又問我地點解唔屌41J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞