蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒
樓豬衝出黎係咪想痴下蔣介石光環

蔣豬個澄清POST入面廿幾頁都係屌鳩佢
無人理41J

無人理41J又點?所以我就唔屌得41J?
咪撚咁二元對立啦屌你老母

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
屌你老母你弱撚智定文盲呀大學生
叫個DSE1分教你啦

我要quote撚埋你上面個位啊屌你老母
我一個個覆又話我覆得慢,覆埋你地全部人又話我屈鳩你
唔怪得你老母做雞啦

你COPY我個句原來又唔係應緊我架
但我樓上個位都無話唔比人屌41J喎

條友話我屌41J=癡光環,盲撚左?

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

你不如講下點解我地屌蔣公等於唔比你屌41J
跟住你屌41J係=癡光環
個位巴打係話你支持蔣公癡光環
點呀2元對立你老母係雞
我地唔屈人架喎

你要屌蔣巴既,隔黎post大把空間你屌
我#0已經係開宗明義話根本告唔入,你班41J私家雞就衝入黎話我幫蔣巴護航
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 41J係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次41J殺錯良民係無犯任何罪
3. 蔣巴衝出黎懶醒話高登犯法,仲威脅要告佢; 連登正評滿滿
4. 41J話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班蔣巴既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

41J點樣殺錯良民啊?由頭到尾我都係屌緊41J既手法啊
唔好以為邯鄲學步咁改我篇整合就係有道理先得架,弱智仔

蔣巴唔係良民?

我講緊你篇整合套乜落去都得呀,明唔明呀肥婆食家

3. 蔣巴衝出黎懶醒話高登犯法,仲威脅要告佢; 連登正評滿滿

點諗都唔明點解第一點可以俾人批評
但係第六點就話返人係性奴護主
咁多五毛

一堆衝入黎助攻,係咁見到show blocked user

41J點樣殺錯良民啊?由頭到尾我都係屌緊41J既手法啊
唔好以為邯鄲學步咁改我篇整合就係有道理先得架,弱智仔

蔣巴唔係良民?

我講緊你篇整合套乜落去都得呀,明唔明呀肥婆食家

問題係你整合D毫無邏輯,係邯鄲學步啊柒頭皮
你話告唔入所以開POST,咁蔣巴告唔入你會唔會開個POST笑
乜撚野心理時鐘, 本身就係隻厹, 出到黎見到係肥婆唔對路先開post玩人
遇到正常女咪又係呃蝦條
扮乜撚野高質會員, 厹一隻
咁多五毛

咁叻豬呀你
你話告唔入所以開POST,咁蔣巴告唔入你會唔會開個POST笑

我屌緊你老母又洗唔洗交代你一聲啊乖仔
咁多五毛

咁多波台人係因為之前蔣巴屈波台有個青政(好似係)巴打係五毛
咁多五毛

精神勝利法
乜撚野心理時鐘, 本身就係隻厹, 出到黎見到係肥婆唔對路先開post玩人
遇到正常女咪又係呃蝦條

而家有人識咪以為自己高汁囉
HAPPY

終於夠膽打字

咁即係會唔會,其實你識唔識答YES OR NO

樓豬老母比蔣公屌緊

幾冇家教
唔夠人講就老母前老母後
遇到正常女咪又係呃蝦條

上到位就懶好笑咁
同蔣仔一齊變過街老鼠啦
遇到正常女咪又係呃蝦條

我做5毛都多人識又算唔算高汁?
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

點呀2元對立你老母係雞
我地唔屈人架喎

我#0已經係開宗明義話根本告唔入,你班41J私家雞就衝入黎話我幫蔣巴護航

叫人唔好搞二元對立
自己又搞
遇到正常女咪又係呃蝦條

上到位就懶好笑咁
同蔣仔一齊變過街老鼠啦

本身就係低質垃圾, 約女出黎搵食
人又矮, 仲要心地唔好, 見人肥婆就擺人上高登
e d狗屎垃圾同d老屈人既dse雞真係好襯
遇到正常女咪又係呃蝦條

家下你又係咪屈我以為我高汁啊,你有無錯需唔虛要道歉啊

咁即係會唔會,其實你識唔識答YES OR NO

會又一聲唔會又一聲,講我老母唔會令你有point架喎
你講一聲係呀吹呀明針對你班波台友咪得
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

點呀2元對立你老母係雞
我地唔屈人架喎

叫人唔好搞二元對立
自己又搞

跟住又屌人老母架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞