蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左
1. 蔣巴用法律嚇人係唔work
2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔

你答既野都唔係人地問既野
同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智
而家問你蔣生今次有冇屈錯人呀

我邊句話盲撐?quote比我睇啦柒頭

你唔係盲撐就唔洗下下紅登前紅登後啦 一見高登個名就起撚哂鋼咁

屌,黎到連登上左位做大佬緊係要保護自己
質素低撚到咁 死攬自己友
成件事起因係佢老屈人在先隻字不提
痴撚線條友道歉都冇句
最後就靠圍圈圈 標籤哂所有不滿佢既係紅登村民幫人含撚
你係有心幫佢既叫佢死死地氣道歉啦
仲開多個post叫佢再去得盡啲推佢去死
LLB

連登比人笑多得呢班學生

我做咩要有心幫佢?
開post笑鳩你班傻仔連誹謗係咩都唔知詐村民

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左
2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

你唔好like住先啦
佢冇表態話你岩架
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

你唔係盲撐就唔洗下下紅登前紅登後啦 一見高登個名就起撚哂鋼咁

可能呢到有潛規則唔提得高登
痴撚線條友道歉都冇句
LLB

連登比人笑多得呢班學生

本身蔣豬都無野講了,有人開POST支持佢
佢又出返黎以為自己岩哂,贏盡掌聲
有錯定冇錯,要幾多頁先答到呀
蔣生等緊你幫佢打飛機架
有<==有既話COPY呢隻字
冇<==冇既話COPY呢隻字

ching唔好逼得太盡
痴撚線條友道歉都冇句
LLB

連登比人笑多得呢班學生

我做咩要有心幫佢?

蔣生好耐未見過人幫佢,一見到就沖入黎打飛機
睇嚟大家比個FANS 轉移咗視線.
樓主話告唔入咪告唔入囉,
集中返係蔣公身上好
痴撚線條友道歉都冇句
LLB

連登比人笑多得呢班學生

我做咩要有心幫佢?

咁都唔係有心幫佢 都唔知你弱智定佢弱智

ching唔好逼得太盡

樓主係咪假膠想做鳩蔣生
痴撚線條友道歉都冇句
LLB

連登比人笑多得呢班學生

我做咩要有心幫佢?

宜家野都唔敢講淨係識用icon
痴撚線條友道歉都冇句
LLB

連登比人笑多得呢班學生

我做咩要有心幫佢?

兩個係度玩互含
梁振英UCL 個5000萬都冇俾人告,所以689冇錯
蔣生DSE 1分LOGIC
出黎扮大佬攬人 但俾人撚到淆底
yes or no呀小學雞都識答啦
蔣巴咪撚洗驚班垃圾
出黎扮大佬攬人 但俾人撚到淆底

俾人撚兩撚就冇影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞