蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
最搞笑係我從來無話過蔣巴無屈人,都無話佢威
樓上成班友就發晒癲
41J柒左就唔屌d?加下似係你地推41J上神台多d 喎

你係咪無追POST,蔣公貼哂律師卡片咁挑連登巴打機

我屌41J唔識法律 同 蔣巴貼卡片 有咩關係呢?
樓豬即係蔣生有冇屈人呀
渠頸攬個柒頭
橙褲你係咪又係以為自己好出名呀好多人識呀

比人屈完5毛 又要比人屈流口水 好撚懷疑條傻系無追過POST就出黎盲撐
樓上成班友就發晒癲

唔屌屈人個個走去叫人屌返比人屈性騷擾個個

lihkg仔質素
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

中立呀
樓上成班友就發晒癲

唔屌屈人個個走去叫人屌返比人屈性騷擾個個

lihkg仔質素

痴撚線
樓上成班友就發晒癲

咁你就表兩句態啦 偽中立
我冇講過 我冇講過
聲都唔敢出

都而家都唔敢表句態 驚上錯船 幾撚肉酸

我邊句表左態你咪大大隻字quote比我望下
點睇呢個post都似係你地餓狗搶屎爭住含41J條撚多D
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應
不如樓主追下post先9up啦
仲要扮到自己講野好有point咁
屌尻41J唔識法律 但係無屌蔣公唔識
好撚想知蔣公可以點追究我地
不如樓主追下post先9up啦
仲要扮到自己講野好有point咁

都唔知屌你文盲定係屌你先入為主好
樓上成班友就發晒癲

咁你就表兩句態啦 偽中立
我冇講過 我冇講過
聲都唔敢出

都而家都唔敢表句態 驚上錯船 幾撚肉酸

我邊句表左態你咪大大隻字quote比我望下
點睇呢個post都似係你地餓狗搶屎爭住含41J條撚多D

蔣介石個態度咁惡劣你都攬上身撐

自求多福啦
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水
屌尻41J唔識法律 但係無屌蔣公唔識
好撚想知蔣公可以點追究我地

邊個玩法律先,咪屌邊個先
我係第一頁咪講撚左蔣巴玩法律唔work, 你班41J既後宮性奴就個個都盲撚左扮見唔到
條假中立凸個頭出黎柒

都唔知做乜9
俾人撚兩撚又收左皮
41J 出唔出到信我地都照屌架喎
問題係蔣生扮正義唔做fact check 又周圍批人五毛,你明唔明呀柒頭?
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

忙緊屌你老母啊嘛
樓上成班友就發晒癲

你係咪無追POST,蔣公貼哂律師卡片咁挑連登巴打機

我屌41J唔識法律 同 蔣巴貼卡片 有咩關係呢?

咁你咪一鳩樣屌D唔屌D
你話巴打只屌蔣公唔屌41J
咁你淨係屌41J用法律大人,又唔屌鳩蔣公用律師卡片大人
龍門你搬哂啦,同蔣公一撚樣
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓豬去左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞