蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

忙緊屌你老母啊嘛

都係唔回
屌尻41J唔識法律 但係無屌蔣公唔識
好撚想知蔣公可以點追究我地

邊個玩法律先,咪屌邊個先
我係第一頁咪講撚左蔣巴玩法律唔work, 你班41J既後宮性奴就個個都盲撚左扮見唔到

好彩唔撚關我事
一直單方面笑鳩緊蔣公
樓豬典睇?
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

忙緊屌你老母啊嘛

似乎你同蔣仔一擔擔
以為識講人老母就好威威
41J 出唔出到信我地都照屌架喎
問題係蔣生扮正義唔做fact check 又周圍批人五毛,你明唔明呀柒頭?

推到樓主睇到,41J 未話出信前,我地都屌緊架喎
比人屈性騷擾都唔告得人 goodest logic
屌尻41J唔識法律 但係無屌蔣公唔識
好撚想知蔣公可以點追究我地

邊個玩法律先,咪屌邊個先
我係第一頁咪講撚左蔣巴玩法律唔work, 你班41J既後宮性奴就個個都盲撚左扮見唔到

好彩唔撚關我事
一直單方面笑鳩緊蔣公
樓豬典睇?

幫緊蔣生損蔗
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左
1. 蔣巴用法律嚇人係唔work
2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔
問題係蔣生扮正義唔做fact check 又周圍批人五毛,你明唔明呀柒頭?

喂樓豬呢

樓主撚知咁多咩
盲幫連登英雄
比人屈性騷擾都唔告得人 goodest logic

你咪試下告囉柒頭皮

喂樓豬呢

召喚樓豬
一句講哂,蔣生有冇錯
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左
2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔

你答既野都唔係人地問既野
同蔣仔係咁回帶有咩分別
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

忙緊屌你老母啊嘛

似乎你同蔣仔一擔擔
以為識講人老母就好威威

兩個智商加埋有無80分
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯
屈鳩人都有人撐
呢個咩年代

喂樓豬呢

一個一個回覆黎,屌唔切你老母啊
再唔係你咪追曬我個post先,整理一list問題比我答囉,乖仔
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

有錯,不過樓豬唔會屌鳩佢
有= 大月2
冇= 大月空白鍵9
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

你答既野都唔係人地問既野
同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

喂樓豬呢

一個一個回覆黎,屌唔切你老母啊
再唔係你咪追曬我個post先,整理一list問題比我答囉,乖仔
有= 大月2
冇= 大月空白鍵9

有同冇係咪咁難答
五毛同中介狗想打擊蔣巴 大家千奇唔好中計

的確見到好多五毛響佢個澄清post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞