蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
見到蔣介石個名就拜曬神咁 肉撚酸
橙褲巴讀完LLB之後有咩打算?

揸兜
唔知報咩firm好,ifirm又未必請,請我我又唔想做ipo,但local firm人工又低

你之前唔係去咗interview 咩?

未啊約左時間咋
見到蔣介石個名就拜曬神咁 肉撚酸

終於有FANS 上嚟幫拖
對人不對事 使撚你教
對人不對事 使撚你教

見高登個名就唔理屌左先 一定係高登錯
一直都笑緊條友柒撚左 屈尻完人5毛仲話保留追究權利
屈完人仲可以由施害者變受害者
對人不對事 使撚你教

上次扮早洩撚完仲唔有仇報仇.
點知又柒多次
最搞笑係我從來無話過蔣巴無屈人,都無話佢威
樓上成班友就發晒癲
41J柒左就唔屌d?加下似係你地推41J上神台多d 喎
佢屈左人又點?我係要攬佢呀
對人不對事 使撚你教

上次早洩撚完仲唔有仇報仇.
點知又柒多次
樓上成班友就發晒癲

重點,完。
樓上成班友就發晒癲

唔屌屈人個個走去叫人屌返比人屈性騷擾個個
樓上成班友就發晒癲

咁你就表兩句態啦 偽中立
我冇講過 我冇講過
聲都唔敢出
樓上成班友就發晒癲

即係你指蔣生屈人啦
屌你老母又一隻五毛狗
樓上成班友就發晒癲

即係你指蔣生屈人啦
屌你老母又一隻五毛狗

Power_off快入
樓上成班友就發晒癲

你係咪無追POST,蔣公貼哂律師卡片咁挑連登巴打機
btw 係蔣生貼卡片大人
冇人拎41J 果邊黎打J
樓上成班友就發晒癲

重點,完。

你老母個西就係重點
隔黎post既重點先至係蔣巴有無屈人
我既重點係笑鳩你同紅登班村民聽到41J話請律師打官司就流曬口水
樓上成班友就發晒癲

重點,完。

你老母個西就係重點
我既重點係笑鳩你同紅登班村民聽到41J話請律師打官司就流曬口水

多謝樓豬提供法律上既意見
各位唔洗理繼續笑鳩蔣公疑似屈人就得
樓上成班友就發晒癲

重點,完。

你老母個西就係重點

喂喂喂咁快就屈人,入去個POST行轉再講啦,夾埋蔣生改張圖出黎都得架,然後是但一個貼先話自己唔係第一手咪得
樓上成班友就發晒癲

咁你就表兩句態啦 偽中立
我冇講過 我冇講過
聲都唔敢出

都而家都唔敢表句態 驚上錯船 幾撚肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞