蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
你係咪見蔣豬話要告高登就出哂水幫佢含?
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒
樓豬衝出黎係咪想痴下蔣介石光環

蔣豬個澄清POST入面廿幾頁都係屌鳩佢
無人理41J

無人理41J又點?所以我就唔屌得41J?
咪撚咁二元對立啦屌你老母

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
屌你老母你弱撚智定文盲呀大學生
叫個DSE1分教你啦

我要quote撚埋你上面個位啊屌你老母
我一個個覆又話我覆得慢,覆埋你地全部人又話我屈鳩你
唔怪得你老母做雞啦

你COPY我個句原來又唔係應緊我架
但我樓上個位都無話唔比人屌41J喎

條友話我屌41J=癡光環,盲撚左?

你老母做雞啦

盲既就死開D啦
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

你老母做雞比錢你讀大學
你係咪見蔣豬話要告人就出哂水幫佢含?
估唔到會睇到大門大獸同連登主流對立既一日

佢老母做開雞慣左幫人含,教壞個仔

啊弱智仔,上面個整合回覆又唔見你覆,驚啊?
你係咪見蔣豬話要告人就出哂水幫佢含?

想知,利申:唔識LAW

我有對立咩...
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係無犯任何罪
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮

咁即係
可唔可以理解成
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係有犯法?

連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

你老母做雞比錢你讀大學

你係41J既私家雞添
乜撚叫殺錯良民先? 而家war緊?
你同高登war緊,41j係你口中既良民?
咁如果唔係良民,就係敵人?
即係仲要屈邊類型既人?

1. 41J係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次41J殺錯良民係無犯任何罪
3. 蔣巴衝出黎懶醒話高登犯法,仲威脅要告佢; 連登正評滿滿
4. 41J話已聯絡律師,並保留追究權利
6. 樓上班蔣巴既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

我有對立咩...

見唔到連登主流係撐蔣介石咩
反蔣介石既都已經變哂高登仔 五毛 中介打手

3. 蔣巴衝出黎懶醒話高登犯法,仲威脅要告佢; 連登正評滿滿

樓豬點睇?
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

你老母做雞啦

盲既就死開D啦

你不如講下點解我地屌蔣公等於唔比你屌41J
跟住你屌41J係=癡光環
個位巴打係話你支持蔣公癡光環
點呀2元對立你老母係雞
我地唔屈人架喎
樓豬條厹見到人係肥婆就開post
見到靚女一早收撚埋黎食

41J點樣殺錯良民啊?由頭到尾我都係屌緊41J既手法啊
唔好以為邯鄲學步咁改我篇整合就係有道理先得架,弱智仔
樓豬條厹見到人係肥婆就開post
見到靚女一早收撚埋黎食

樓主呢D傻閪自己喱埋一邊食肥婆啦

41J點樣殺錯良民啊?由頭到尾我都係屌緊41J既手法啊
唔好以為邯鄲學步咁改我篇整合就係有道理先得架,弱智仔

蔣巴唔係良民?

我有對立咩...

對唔住囉
連登已變質

我有對立咩...

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮

咁即係
可唔可以理解成
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係有犯法?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞