蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
樓主會唔會開番個po 笑蔣巴話要告高登
會都幾好笑

睇完你打段野,你開PO動機即係: 41J 扮告蔣豬好柒
咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

想問下樓主法律意見,點睇蔣生話要告高登

唔識law,想知答案
樓主幾時開返個POST笑蔣介石
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係無犯任何罪
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

咁即係有做錯? 可以淨係答有或者冇,唔好搞咁多語言藝術黎包裝

見你係弱智,我可憐你,答多你幾句
第1點已經好撚大隻 錯 字, 屈人固然係錯, 所以如果你好想要個答案, 係
但同樣地, 41J開post一樣係on99, 甚至有過知而無不及
當然講到邊個有 , 當然係包括你呢個得把聲大但講野無point既柒頭皮

蔣:
1. Post假圖開名老屈
2. 話要告番高登會員(唔知咩罪名)

41J
1. 話要告蔣誹謗

數學差,點樣計到有過之而無不及
謝大大cc

ccccccccc
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒
樓豬衝出黎係咪想痴下蔣介石光環

蔣豬個澄清POST入面廿幾頁都係屌鳩佢
無人理41J

無人理41J又點?所以我就唔屌得41J?
咪撚咁二元對立啦屌你老母

你自己玩二元戲對立先
個個屌蔣介石你就話人幫41j含

你唔係以為自己係高登開左個肥婆網友post
有d人識你就當正自己係道德指標下話

會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

我保留屌你老母既權利,係咪代表我真係屌緊你老母啊
講到口臭
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
屌你老母你弱撚智定文盲呀大學生
叫個DSE1分教你啦

我要quote撚埋你上面個位啊屌你老母
我一個個覆又話我覆得慢,覆埋你地全部人又話我屈鳩你
唔怪得你老母做雞啦

你COPY我個句原來又唔係應緊我架
但我樓上個位都無話唔比人屌41J喎
波台班五毛又出動 睇黎佢地好驚蔣巴既影響力

我屌柒五毛果陣你都未上高登呀傻仔

但有五毛撐你,你點睇?
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

想問下樓主法律意見,點睇蔣生話要告高登

唔識law,想知答案

但有五毛撐你,你點睇?

你覺得佢地係真五毛,我覺得你係真弱智
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

我幾時有話唔屌得呀...我話蔣豬個POST入面無人屌41J炸
叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

條友話我屌41J=癡光環,盲撚左?
咁多五毛

收左美國佬錢呀得未呀撚屌?

你認我做乜?
話你咩
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

講到口臭

我問緊: 樓主告唔告得入高登,告唔入你會唔會開PO笑佢

但有五毛撐你,你點睇?

呢啲人真係笑撚死 真係同班藍絲冇撚分別
其實我r爆頭都唔明五毛同中介有咩關係
係咪班中介全部老共派落黎

但有五毛撐你,你點睇?

得啦得啦 我認收左美國佬黑金搞衰香港
滿意未呀cc台手足
連登冇人撐41j
都冇人理佢告唔告蔣介石
係屌蔣介石柒

無人理41J

叫個DSE1分教你啦

唔怪得你老母做雞啦

條友話我屌41J=癡光環,盲撚左?

你老母做雞啦
其實我r爆頭都唔明五毛同中介有咩關係
係咪班中介全部老共派落黎

標籤左之後 唔使駁呀嗎

但有五毛撐你,你點睇?

咩牙
下次五毛支持人類要呼吸我地都要反對
敵人擁護的都要反對,敵人反對的都要擁護
上面太多柒頭皮一人一把口,所以決定整合回覆

1. 蔣巴係殺錯良民,你地開post批評佢係無可厚非
3. 41J衝出黎懶醒話蔣巴犯法,仲威脅要告佢; 紅登正評滿滿
4. 蔣巴話已聯絡律師,並保留追究權利
5. 我開post主攻第3點
6. 樓上班41J既後宮性奴衝出黎護主,爭住黎含撚

整合回覆完畢,仲有邊個要比我屌老母啊

3. 佢唯一途徑係民事告你,但佢告到你之前,佢已經要比定十幾萬律師費搞手續,你估佢有無咁多閑錢啊

咁請問既然無罪 你係#0係要41J民事告佢d咩

罪=刑事
民事唔撚係罪啊柒頭皮

咁即係
可唔可以理解成
2. 呢一次蔣巴殺錯良民係有犯法?
各位巴打記得推返蔣介石果個post
唔好比人轉移視線
樓主當正自己網絡紅人指點江山咁

但係冇point到句句講老母

好心你啦 一路屌紅登一路就成隻老鼠咁走上走睇
人地屌蔣介石你就提咩41j
人地話41j冇人理你就話人搞二元對立
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

講到口臭

我再開多個post,咪又係post返一樣既法律觀點
我開10個post一樣寫住屌你老母好唔好啊
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

講到口臭

可以保留追究權利咁即係告唔告得入,你係咪見蔣豬話要告人就出哂水幫佢含?
會都幾好笑

咁樓豬話要告高登

樓豬點睇

講到口臭

我再開多個post,咪又係post返一樣既法律觀點
我開10個post一樣寫住屌你老母好唔好啊

你老母比狗屌,老豆比蔣豬屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞