蔣介石巴打入一入嚟

666 回覆
32 Like 50 Dislike
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

有錯,不過樓豬唔會屌鳩佢

有冇都人地錯
打個有字冇字洗唔洗俾五分鐘你
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左
1. 蔣巴用法律嚇人係唔work
2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔

你答既野都唔係人地問既野
同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智
而家問你蔣生今次有冇屈錯人呀
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

2. 蔣巴用字只係"保留追究權利",就好似我話我保留屌你老母既權利一樣啊,契仔
咩啊 咪應撚左囉
(好似係)
而家我要覆邊個先
樓上個個老母都咁飢渴,真係唔知要屌邊個先好
41J 出唔出到信我地都照屌架喎
問題係蔣生扮正義唔做fact check 又周圍批人五毛,你明唔明呀柒頭?

推到樓主睇到,41J 未話出信前,我地都屌緊架喎

喂樓豬呢

一個一個回覆黎,屌唔切你老母啊
再唔係你咪追曬我個post先,整理一list問題比我答囉,乖仔

屌你老母咪同蔣豬一撚樣
一個淨係識打 又一隻
一個淨係識打屌你老母
兩個襯到絕,過街老鼠兩隻
41J 出唔出到信我地都照屌架喎
問題係蔣生扮正義唔做fact check 又周圍批人五毛,你明唔明呀柒頭?

推到樓主睇到,41J 未話出信前,我地都屌緊架喎

樓主撚知咁多咩
盲幫連登英雄

見到波台狗點都會支持蔣生
波台狗返反南亞啦,南亞仔需要你地用鍵盤發聲

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

邊敢答呀 上錯船咪仆街
你當我地cc台手足傻架
其實真係告唔入架,本身想嚇下佢姐

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6696789&page=9

告你唔入,唔代表你冇做錯DSE仔
有錯定冇錯,要諗幾耐
用橙字啦好嗎
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

咩啊 咪應撚左囉
(好似係)

係咁回帶就得
盲撐真係好易做
而家我要覆邊個先
樓上個個老母都咁飢渴,真係唔知要屌邊個先好

走住屌方面 好有牛佬既影子
質素低撚到咁 死攬自己友
成件事起因係佢老屈人在先隻字不提
痴撚線條友道歉都冇句
最後就靠圍圈圈 標籤哂所有不滿佢既係紅登村民幫人含撚
你係有心幫佢既叫佢死死地氣道歉啦
仲開多個post叫佢再去得盡啲推佢去死
LLB
其實真係告唔入架,本身想嚇下佢姐

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6696789&page=9

咁你都可以收返第5條聲明
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

我邊句話盲撐?quote比我睇啦柒頭
有錯定冇錯洗唔洗俾好似蔣生咁俾多一年時間你準備答案
一句講哂,蔣生有冇錯

一句講哂,蔣生有冇錯

咩啊 咪應撚左囉
(好似係)

係咁回帶就得
盲撐真係好易做

帶都唔洗回,樓豬淨係打屌你老母支持蔣豬
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

蔣生屈人係有錯定冇錯
樓豬即係蔣生有冇屈人呀

唔敢回應

樓主笠水

有定冇 一隻字姐

第一頁咪講左

同蔣仔係咁回帶有咩分別

幾撚肉酸
淆底唔敢答就潛啦撚樣

你係盲撐就撐到底啦柒頭
針住一兩句黎撐真係弱智

你唔係盲撐就唔洗下下紅登前紅登後啦 一見高登個名就起撚哂鋼咁
有錯定冇錯洗唔洗俾好似蔣生咁俾多一年時間你準備答案

問佢都係回返個段野姐
佢根本唔敢答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞