[戰火紛飛] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (31)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
香港有得買的
想問下carmina black friday會唔會有特價
size駛唔駛預多半碼 平時著開nike US10.5
我依家都搵緊 唔見有
呢支你要送畀你都得
冇,上次1111特價左,上年black friday係送gift(皮帶,咭套)
想問下size駛唔駛買大半碼?
唔該魚蛋巴。
係咪有得補/修補鞋藝既修鞋鋪會有?
講緊牛既講既 seal oil
唔使啦,陸巴。
牛巴講緊果隻唔係呢隻,其實鞋底保護油,我自己有用開Collonil 果隻,都係感覺上有D 用咁
Berwick 有得試、我覺得穩陣d
ASOS French connection 做緊特價, 2000內有Full suit好似唔錯?
應該有呀!
你記得牛肉麵係話半年先用一次,咪貪得意成日用。同埋淺色皮係好易變深,同埋搽到一撻撻,我警告定你先,到時不要喊住上來問點攪
Carmina又係送belt, 得outlet款有8折

Skolyx d Yanko同 TLB都有特價
可以順便買吓補品
https://www.skolyx.se/en/76-black-friday

Bodileys有7折不過唔係free shipping

連Stefano Bemer rtw都有75折
今日見到王子唔敢打招呼
公子
佢都係為左對野一撻撻姐⋯⋯
買錯左mink oil,兩樣野係咪差好遠?
都ok ge
見特價買左對viberg boot chromexcel brown,諗住raw d咁養佢。
定其實每半年上次milk oil 都ok?
間 original 80s 皮褸掂唔掂
仲有冇第二間選擇
Should be ok,但Chromexcel其實可以兩三年先上一次油
Black friday 大家買左咩
Thx 牛巴! 同埋魚蛋巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞