少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
我又幾時叫人唔好傳
我係叫親身fc嗰個人出嚟講 第一身講先有公信力 大家唔係想多啲人信嘅咩?定自己圍爐信就算?
你真係訓撚醒未啊
陳彥霖老母係假都唔知
定你識人頭髮可以極速變長啊
醒未啊你
風雨蘭有講依啲事?有無link睇下
支持醫護,亦都希望妹妹要支持落走,我地陪住你😢
用另一堆文字去fc?你同班藍屍話我地班兄弟有 黑衫天使 有乜分別?柒小陣當幫忙啦唔該你
講真 成日傳依d 冇證據既野
我信係有,但一直冇證據你打幾隻字就信 咁同藍絲有咩分別
咁講兩句有咩意思呀?點解唔公開多d資料?
咁蘋果查到假老母係假未呀?
成班連登仔一句我朋友就當真 同廢老睇Tvb有咩分別
死黑警
95搭8
block7你啊
陳彥霖老母都唔知咩事就食屎啦
一定要保護妹妹
如果好似你咁講中間有鬼就大件事
制度就係咁 你有能力就從體制內改變佢 無能力就收皮服從佢
HA secrets 出左啦.....
sorry 恕我直接
你咁樣其實已經係爆左料,咁不如索性直接擺哂d證據上黎,做一個直接指控隊死黑警,班狗就係見無證據所以先做乜都得,單單野都cum埋得文字無證據,大家都係得個嬲字無野可以做到
真係要有證據先可以隊死班狗,可唔可以叫你個fd比d有力既證據,相信大家都願意合力整資料隊死班狗
既然有第1第2單,自然會陸續有來,預早隊佢地,先可以作出預防
唔該你
比狗話阻差辦公嘅話係咪冇得駁
https://lih.kg/1408970

知喇屌你老母黑警打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞