少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
其實 今次連登再證實佢存在嘅之意義
就算呢度係有幾咁多風向撚
但只要夠多手足(包括冷氣軍司)討論 都係可能將議題帶上水面
起碼 有樓住開呢個post 我哋嘈咗幾十頁 HA secrets 就pick up
我ㄧ開始都覺得自己圍內嘈無意思
但我而家覺得 我哋堅持拗 甚至屌 都真係抗亏爭嘅ㄧ種
大佬,你都知驚炒車,HA係用好多次fc先結論到有呢件事,估計件事由好多人既碎片組合出黎,唔係一個人就可以解釋曬,你自起碼要組合曬所有野,確保冇漏先搵外國傳媒
無得講可唔可能,冇確實證據話美軍明天到都無用,千祈唔好睇小土共嘅滲透手段,亦真亦假嘅情報先玩死人
唔好將自己諗得咁重要 你要知道你個對手唔係咁簡單 係中共眼中香港只係一班蟻民 外部壓力90年代可能仲有效 宜家人地窮得只剩下錢
同意需要時間整合,但如果有當事人或者醫護出嚟指證就已經非常夠力,其他野地點人物都係其次

依單新聞話有依會指出有少女被黑警輪姦,即係話醫護得知件事同有證據,如果有匿名醫護接觸外國傳媒或者本地工會政黨講依件事,已經夠晒爆啦,重得咩?如果仲有其他新的受害人點算?
推到黑警冚家剷
我覺得去度呢個層面,法律L就好重要,你唔知自己爆幾多野出黎會令不公平審訊呢樣野出現,同埋你都知假既機會好微,tweet左先就冇死,一涉及到案件內容就可能會放生班恐怖分子,更何況我地都打左5個月,要翻生都唔差呢幾日
其實咁簡單,去QE問醫生咪得
希望有資料人仕可以盡快tweet或匿名舉報,老實講如果醫護有料呢個會係決定性嘅證明,唔需要講太多野,你只係講一句「醫護人員有理由相信/懷疑」黑警就一定仆街冚家剷

唔係想報料人有危險,係唔想再有下一位受害者

無論咩事各位手足都唔好俾仇恨支配自己嘅思想,凡事都要再三諗清楚,否則只會輸得好慘
屌 推左先
推爆佢!
香港人,許下承諾,一世都唔原諒香港警察,可以嗎?
https://lih.kg/1449015
失民意
呢d時候更加要企出黎發聲
屌你老母 作段文字就想人信, 同youtube個d 長輩文字影片有咩分別
你地成日屌鳩d 長者睇呢d影片
我睇呢d 作文已經麻木哂
仲信檢控同法庭 訓左幾耐
希望盡快fc 謠言厲害之處唔係佢傳播錯誤消息 而係當有100個人相信時 謠言都會變真理 假都會變真
哇屌...有咁多手足
哇屌...有咁多手足
我係樓主
一開始開呢個post嘅原因,並唔係希望大家純粹係連登推到熱門大半日/ 成班fc撚嘈幾句大家估估下就完

主要係希望令到呢件事浮上水面,有輿論壓力之後迫HA回應/鼓勵QE醫護手足勇敢去踢爆事件

好希望係好快嘅日子會見到有HA/醫護既記者會回應呢件事,將呢件事由網上討論轉為真正既核彈
屌你老母 你唔信咪唔好撚信囉 易地以處諗下係咪咁撚難?你試下你俾你最憎既人雞姦侮辱完你之後成個社會都叫你企出黎對住七百萬人講述返成個俾人姦既經過?

佢點撚樣除你褲
點撚樣反開你
點撚樣插入黎
你點樣反抗唔到

仲要面對好似你呢啲撚樣係度質疑件事既真實性呀!

想唔想像到會再次受到幾大傷害呀?都戇撚鳩!
癡線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞