少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
你真係唔識架喎
你唔出黎發聲 咪繼續助長呢啲惡行

咪有下一個受害者囉 用下腦啦on99

屌你老母
有無得留住個胎既DNA?
就算依家無黑警DNA 他朝一日可以驗曬30000個黑警既DNA
甴近平

警甴
屌你老母
確實
算啦 做好心 幫下啲懶聰明西google 下
含撚啦屌你老母
push
Push
屌cls 咁撚多受害者
黑警死全家
黑狗死全家
hello 樓主

其實fact check 始終都係好重要嘅, 而家 HA Secrets都係fact check嘅重要ㄧ環。
都真係要有人ㄧ直堅持fact check, 咁先可以有多種討論聲音同逼出更接近真相嘅事實。

但只係ㄧ句 「都無fact check」 就唔會幫到件事嘅, 而不斷只拋出ㄧ句「fact check咗未呀」又唔討論嘅嗰d就真係fact check 撚喇 (甚至係風向撚利用fact check 攪死個討論)

我喺相關post 都不斷post我嘅論點:
當我哋圍內fact check唔到但又有可信源頭嘅source, 我哋要做嘅唔應該切斷源頭, 而係要用盡方法逼到有能力fact check嘅人、組織同機構去幫我哋fact check, 再向公眾交侍。

對所有被打、被虐、被失蹤、甚至被自殺嘅手足, 都係ㄧ樣。 ㄧ定要用盡所有方法(文及武)及渠道去著手。
咁幾時你自投羅網去新屋嶺俾狗姦完再企出黎呀?

講到你咁撚勁你咪自己去俾狗姦囉
全世界等緊你俾狗姦完出黎講details呀撚樣

自己唔做反而blame the victim 弱撚智
驗dna? 大陸狗嘅點驗?
九唔撚搭八
小弟唔識野HA secrets係咩群黎
同埋點解FCED又唔PO埋FC嘅內容出黎
我想問一般強姦案係咪有方法對比到DNA? 如果對比到先入到罪?
即係咁 其實如果我依家話俾隻河妖雞姦 又係得單方面指控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞