少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
巴打做唔做到呢樣嘢

#26 我唔需要你講受害者身份
但唔該你QE一字排開講一次確有其事
全世界只係有爆料
無人好似你班人一再壓消息

咩打草驚蛇
都已經傳咗幾個月咁耐
我係黑曱甴一定知
係當事但更加一早知
實有晒防備喇 證據一定唔會流俾你
但confirm件事嘅真確性就全香港人都撐你

老實講 好多香港人都仲呃緊自己
因為次次爆料都係得一丁半丁友 唔湯唔水
就算之前個醫生confirm完
今日你見個post幾撚多人仲講緊希望炒車

可以做到嘅話希望出個聲明
唔需要受害人名 亦唔需要你地名
搵十張八張證加持就夠
樓主講到QE內部個個都知咁/癲傳咁
真嘅話應該唔難做到呱

老實講 我地呢啲局外人對邊個係受害人一啲興趣都冇 淨係想確認件事有冇發生過
公眾知情權同病人私隱我唔識點界定
但係平時有咩傳染病死人都會有新聞公告
不過呢件事政府一定唔會做 靠嘅只可以係你地呢班良心醫護

Anyway多謝巴打出嚟證實 我反正就信咗
但希望有更多醫護出嚟 令更多人信
醫護知情但唔講出黎只係幫兇

不過軍政府又唔會叫黑警出黎驗dna
佢死口否認都奈佢唔何
宜個係真
醫護知情唔講? 裝修下佢喇
屌 打錯字

巴打做唔做到呢樣嘢

#26 我唔需要你講受害者身份
但唔該你QE一字排開講一次確有其事
全世界只係有爆料
無人好似你班人一再壓消息

咩打草驚蛇
都已經傳咗幾個月咁耐
我係曱甴一定知
係當事更加一早知
實有晒防備喇 證據一定唔會流俾你
但confirm件事嘅真確性就全香港人都撐你

老實講 好多香港人都仲呃緊自己
因為次次爆料都係得一丁半丁友 唔湯唔水
就算之前個醫生confirm完
今日你見個post幾撚多人仲講緊希望炒車

可以做到嘅話希望出個聲明
唔需要受害人名 亦唔需要你地名
搵十張八張證加持就夠
樓主講到QE內部個個都知咁/癲傳咁
真嘅話應該唔難做到呱

老實講 我地呢啲局外人對邊個係受害人一啲興趣都冇 淨係想確認件事有冇發生過
公眾知情權同病人私隱我唔識點界定
但係平時有咩傳染病死人都會有新聞公告
不過呢件事政府一定唔會做 靠嘅只可以係你地呢班良心醫護

Anyway多謝巴打出嚟證實 我反正就信咗
但希望有更多醫護出嚟 令更多人信
黑警 你地不得好死
有咗到出世要三年零10個月
QE 做墮胎我無聽錯?大獲野黎
一係你吹水死冚家,一係講得出黎就原整爆出黎,咁好用既子彈做乜唔用? 唔好廢話 話咩二次傷害,你咁講周街都強姦犯啦,你老咪仲唔叫埋啲醫護一齊爆出黎? 係度得個吹字
返返大陸真係拎唔到DNA
大肚?驗dna咪驗到乜水
唔多可信
香港人,報仇!
條友真係唔識㗎喎

好撚嬲
我希望你老作死全家
受害人本身都係為咗場運動出力先畀人拉
而家有核彈武器喺手畀佢攻擊對家
呢單唔係啦
懷孕3個月以內可以用藥物流產
可唔可以比多啲source/資料
老實講我真係唔信
一旦有左,就算墮胎,條尸都可以驗翻dna,根本走唔甩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞