少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
我意思係,你出得來,搵得資料。你搵果下要login, 其實無得避,點都查到。
除非你係照顧果個patient的人,而你又有合理解釋嚮果個時間點去access資料。
其實expect想爆咩出來?
某個人/組織出來證實依件事,起碼要講得出案發日子,地點,如果唔係再有下一個受害者點算?袖手旁觀?
同意
仲信司法等同喺體制內同佢哋鬥
獀証、拘捕、起訴、判案
每一還都係自己友
點會有公義
叫所有受害者開個國際記者會
令件事上升都國際層面有用好多
留名
等睇
樓主應誓
死全家
同意
其實除左日子。
呢單野都爆左好多野,重有咩可以爆?

地點:狗屋
人物:四個蒙面黑警?
公開記招呀
完全同意,呢啲咁嚴重嘅戰爭罪行知情不報其實即係幫兇,重有係真的話一定要上國際線戰場,到時黑警都係死硬,必定同佢割𥱊,咁先係香港人最期待的畫面,另外係真的話唔信得一單,其他受害人呢?

利申:依單野咁既情況野我預咗炒車,因為到依一刻都無人出來證實,講真新屋嶺被酷刑都咁多人企左出嚟啦,重等咩?!除左死人,重有咩重要過黑警有關的輪姦案?!
但已經搵左律師。
資料已經嚮曬律師度。醫護重有咩角色?
醫護一直用要保護受害人做藉口
dllm 依家唔係要你公開案件詳情
只要開記者會話有冇被捕人仕被強姦過啊
單純yes no question
又唔使公開案件詳情 又冇講邊單case
依家你口講保護受害者同時係比機會popo製造更多受害者啊
醫護律師社工一字排開開記招,講初步掌握幾多單case,邊間狗屋咩日子出事,根本第一單就應該公佈,個個唔講越黎越多受害人
8月新屋嶺出事一早傳左出黎,
https://lihkg.com/thread/1532087/page/1
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190902&s=6996647&a=60001252
成班醫護得個傳字,結果qe墮胎個個係9月27日被輪,一早發大佢公開講既點會咁
Sor 似係我炒車

因為何妖似係會搞啲唔受傷嘅苦肉計出來阻止區選
所以想保持懷疑態度
Totally agree, 只係證實有無依件事都唔得?!重講咩五大訴求?
講左就唔會有受害人?
其實個問題係,要爆。受害人同唔同意先?
如果話override病人意願爆出來,我認為唔合理。
而家係刑事案,係戰爭罪行,重講病人意願

例如受左槍傷去醫院正常情況醫護一定報警,依個係醫護的責任,唔公開係失職
報警同公開係兩回事。

你重要係老強,真心要睇返病人意願。
醫護要報警的情況,好多時係虐兒cases, 當時人冇能力去咁做。
我唔係要公佈細節,要公佈有幾多單懷疑受害
依家咪話暫時有一單。
但其餘果d,除左直接收症果班當時人,其餘前線同事唔會知發生咩事。
當然行出來話有件咁的事,技術上係冇問題,但話自己係醫護人員,blackbloc 行出來爆料,同上網講其實分別係咪真係咁大?
真係唔識 d人話十個月麻
逆權公民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞