少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
只能夠講呢單係堅料 source唔方便透露
有心嘅起我底睇我係咪5毛
fc撚慢慢check飽佢
如果我係黑警,屌到大左肚,一定唔會留活口
如果我係老解,屌到大左肚,一定留俾黑警執手尾
輪迴番上如果我係黑警
我覺得醫生唔出證爆料,講等於無講。
果兩條綠色狗賊梗係入去攞個死胎,消滅証據
真係好難去證明係黑警做
除非驗DNA
但有幾多黑警會真係比您驗?
唔好偷換概念

你可以講條法例都有問題

申請合法終止懷孕
根據香港法例第 212 章《侵害人身罪條例》第47條規定,要申請終止懷孕,必須經兩位註冊醫生共同確信:

繼續懷孕對孕婦生命所構成的危險或對其身心健康所造成的損害比終止懷孕為大;或
胎兒出生後極有可能身心不健全並足以造成嚴重傷殘 。
例如孕婦未滿十六歲,或孕婦在三個月內曾向警方報案,自稱是亂倫、強姦、迫姦、誘姦或迷姦的受害者,有關註冊醫生可以此推定,繼續懷孕對該女子的身體或精神健康會產生損害的危險,較終止懷孕為大

接受合法終止懷孕的婦女,懷孕期不得超過二十四週,但若為挽救孕婦生命而進行者則屬例外。合法的終止懷孕必須在政府指定的醫院或家計會手術室內由註冊醫生施行。在香港,無論自行或替人施行非法墮胎,都會被判監及罰款。
1.我依家連佢係邊個都唔知,但狗似乎已經知,咁樣似乎仲危險
2.就算受害人出唔到黎,最低限制我都想HA secret/Dr Ray之類既醫護確認呢個案例
3.仲來唔係炒唔炒車既問題,係如果下次班毛,求撚其打段類似既恐怖事,再加個毒誓就做到可靠嘅source的話,我地會日日比人撚到冇氣
其實證明到懷孕對媽媽有好大程度影響佢健康就可以墮
健康包括心理健康 所以大把方法落仔
係真的 只係我地唔想令人受傷害
P牌

醫生陣間拎黑警留係受害人身上既dna出黎
黑警又可以拉人不合法搜證
留返DNA samples
依家有醫護出黎講

都唔明點解仲有班打手想抵賴到要受害人報警

黑警話真有其事先算係真

呢班垃圾藍屍唔該唔好再扮中立
屌你老母
由頭到尾都係得文字話係醫生,點撚樣信呀

好心咁多位手足唔好藍絲上腦,得啲字,發個毒誓就可以當真?

我怕係啲藍絲玩𨳊我地咋
跟住受害人出黎,又起番佢之前做過d咩

講得出呢d說話真係滅絕人性
見到呢個po啲人就好想笑
周同學死咗 默哀
呢個仔都落埋 求fc求炒車
fc完又點? 都係默哀 求中/大學校長譴責
然後呢?
開真槍實暴動
有人被人姦實暴動
有人死實暴動
講呢啲嘅人去晒邊
Black and white都假

要比條影片先算真

你要求仲高過法庭

咁想帶風向,你食撚屎喇
個醫生都係假喇

民調都係假,你地睇唔倒嘛

P牌呀叻
其實依家香港就係咁奇怪

平日返工、星期六日假期去抗爭

好多人仲可以正常生活
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞