少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
.....好希望唔係真
故意推post個啲全部block
無錯
而家咁傳 只會不斷激起單方面民憤
班魔警mon post mon channel 根本就知一路有傳 佢哋亦不知幾樂於見到咁樣文字流出式咁傳 隊唔死黑警之餘 甚至只係放生緊佢哋
個個都只係都市傳說式咁傳 先係對受害人最大嘅二次傷害
所以尋日既事 今日就爆出黎
push
FC先
4點狗記又會話我地亂作
屈鳩我地傳謠言 降低可信度
Doom,洗唔洗親眼現場睇住佢姦,或親身感受姦埋一份先算fc呀?
唔講,咁點幫,點阻止呢樣嘢繼續發生,唔洗爆身份,但係真嘅話QE一班醫護人員應該行出黎用佢地嘅專業舉證呢樣嘢,如果唔係慘劇只會重複
醫管局渣旗係羅范大佬
實有深藍醫生肯
好矛盾
如果有基因資料庫反而會俾黑警用嚟追捕手足
冇又查唔到
其實被捕女性唔算多,被捕而強姦再少啲,因姦成孕會再少,點會唔係同一單。
我fd上禮拜急call me有冇識嘅黃醫生,後尾介紹咗一個,今日爆出黎,唔會係同一單?
你又知人無付出過?
你推post 咒人死全家就好有付出?
屌你老母真係忍唔撚到
聽日我吹雞圍QE, 醜人就交畀我哋嚟做
為左年僅16歲嘅女手足, 你地願意嗎?

識QE做野嘅手足, 聽日請交戲

時間: 今日 1200 包圍 QE,
聽日睇狗部署就知分曉

當日我呼籲手足831, 今日118我地要知道真相

緊急行動-包圍QE
目的: 16歲少女因被魔警輪姦成孕
口號: 我地要真相啊!
QE手足你地扮嚇親都好啦T.T
請廣傳!
如果係
可以拎個B去做化驗
驗到邊個DNA
no fc no talk
唔撚洗fc啦
班仆街殺人都開香檳
強姦會做唔出?
QE有緊急中止懷孕,google下

(一)根據《侵害人身罪條例》(第212章)(條例)第47A(3)條規定,終止妊娠的醫療程序必須在政府醫院、政府診療所或衞生署署長為該條的施行藉憲報刊登的公告而宣布為認可的醫院或診療所內進行。截至二○一七年六月二十三日,認可的醫院/診療所如下:

港怡醫院
香港港安醫院--司徒拔道
香港養和醫院有限公司
廣華醫院
明德醫院
北區醫院
東區尤德夫人那打素醫院
博愛醫院
威爾斯親王醫院
瑪嘉烈醫院
伊利沙伯醫院
瑪麗醫院
贊育醫院
將軍澳醫院
香港港安醫院--荃灣
屯門醫院
仁安醫院
基督教聯合醫院
香港家庭計劃指導會(灣仔指導所)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞