少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
心好痛
正正係因為呢啲樽頸位先要企出嚟
依家唔上唔落 次次出完嚟 一班人俾人打 俾人拉 捉返去又唔知點 又冇人權法之類嘅國際援助 真係好無助 你明唔明
美領
英領
德領
一定唔係淨係得瑪麗

利申: 經私家醫生轉介,親身喺第2間政府醫院做過
之前大把中國人走入領事館求助

維吾爾族同北韓人都唔知幾多尋求政治庇護啦

根本就係啲律師唔敢

要用返本地法律申張正義
證明香港仍然有法治
有冇詳細D資料爆呀
有齊全資料就爆比蘋果外媒啦
無諗住說服你。
我開埋 post 去講返個事實出黎同埋呼籲。
另外提提你呢度係連登,唔啱你聽我都可以繼續講。
前線消息永遠係最真,等fc最後都係高層講大話,唔通高層放棄自己人工幫你地咩
流料呀
認同 我相信佢地處理緊 我願意相信 願意等佢或者其他受害手足出黎
係佢地出黎之前 我地都要繼續頂住
我同意班狗係乜都做得出 但多少少實質嘅證據/受害人都無 咁同鬼神論/UFO 有咩分別 呢啲上唔到法庭 亦無公信力可以推到去國際 係真嘅就要企出嚟 做得義士就要做落去 就算繼續受傷害都要企出嚟 乜唔係呢啲先叫勇武咩
哭求係炒車
留胎盤, 驗DNA!
屌你老母死黑警
其實大部分人都相信有輪姦
但你都要知道而家嘅法治同政權
就算你有齊人證物證
都未必可以為受害者伸張正義
反而會俾時間去令受害人同證據被消失
不停狼來了

結果只會沖淡哂所有真警暴
on9 有dna 告鳩佢啦仲墮胎
呢句真,清算黑警仲有機驗dna捉到
公安真係吹佢唔撚脹
今時今日,唔係咁易捉到條仆街架。 就算有嬰兒DNA都只可以代表受害人曾經有性行為,要有好多佐證 (事後驗身報告,取證) 先可以證明佢係被姦。

仲要其他佐證先可以搵到原凶,假如犯案人係大陸公安,佢用左香港差人身份行事,就算受害人認到犯案人既樣貌甚至編號都冇用。報案後,差人只要交番香港差人出黎,即刻唔同樣,唔同DNA.. 立即成個case 冇得告。

再講,個印尼記者係香港公開地方比打盲隻眼,好多記者都有拍到經過。印尼記者入稟多餘時,要攞個差佬既身份,到而家差佬都冇交任何野出黎。

日光日白發生既濫權都倘且如此,新屋嶺既事情只會更難調查。
呢啲野唔炒得車
係真既好能大獲
請大家暫時保持冷靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞