少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
有dna配對咪查到邊個警甴做
我地自己圍內人都咁多人話fc,班狗真係唔會自己送頭送證據俾對家,
而且佢地搞左咁多個女手足,要驚就唔會俾佢地有命走岀警局
如果唔止一單
根本浸住有大量女受害人分別去唔同院落仔

所以為份工唔公開講係好自私
係公立醫院做墮胎手術,係唔會比番嬰屍比媽媽嘅
另外有一種係食藥,令胎兒排出黎,難聽d講就得一灘血
所以要驗DNA有d難
仆街
你老母生你個陣係咪個腦無必埋出黎比返你?
咁射盲香港fa同印尼記者果2個拉左未?有曬片,有律師起訴,結果呢?根本無一隻狗理你。

依加衝曬岀黎只會俾佢地諗定第時清算要點甩身
如果係大6狗做,番左上去同你講搵唔到人就完了,一句說話就hea9你啦
比我係黑警,我就會零晨出d咁既post,轉曬大家focus去一單假既野,搞到冇人理周同學,等大家集體炒車
呢一類case我覺得係真
但既然如今班專業人士笠水

我同意跟住周同學的事先
唔係唔理,係成班料王唔願意出面做證真係理唔到
更應報仇
唯有靠受害人勇敢站出來

但明白 依d事發生係自己身上既話
係不能磨滅既傷口
如果係真,不能夠想象一個16歲既女仔受既傷害有幾大
希望受害人要加油
好嬲?淨嬲冇用架
要將抗爭生活化
求大家幫p牌仔推post 救義士

[突發]想發起不自殺聲明恆常化challenge
https://lih.kg/1698351

#我不會自殺
屌你老母
屌你老母臭閪啦
可能佢就係比人姦先生左你個戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞