少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
有dna但冇data bank,點驗
只要民怨足夠強加上專業人士指證就ok
呢一個根本唔係純粹官司

迫撚到政府割席,以林鄭條賤人格9秒9割席交人
根本唔係法律問題
一早唔講 落左先講咪撚講啦不如
先唔講受害人同家屬既感受

如果真係咁,有律師同醫院跟進就足夠,因為今時今日真係未夠料整死佢哋,你話個受害者係美國公眾人物個女就話姐,普通市民一個唔好咁易就開底牌俾狗睇

今時今日黑警大搖大擺殺人我地都無佢哋辦法,更何況係輪姦?
咁輕率就爆岀黎只會打草驚蛇,又害死多個人
正所謂香港人報仇
我DLLM 我好撚想用石頭爆班仆街春袋
再張佢剪到碎濕濕拎去喂甴曱
警甴死全家呀
問題你開左post班mon post狗已經鎖定女事主身份了
絲打保重要好好調理返身體
全警局都紅到乜咁,你覺得今時今日就算判到條友坐監,你覺得唔會有人幫佢走佬咩?佢係入面真係係受罰咩?話唔定禁足其他地方好食好住,話唔定轉個頭又帶曬罩拉手足
中共的特質係無義氣
有人奶野就有人升
一個奶大野坐監的人無可能有人照

大陸班幹部一退休無人照顧
其實自己最珍貴嘅嘢都已經無咗,仲有啲咩好驚
無source咪開post
Source: 有朋友做精神病院

佢話樓主痴鳩左線話fc但咩証據都冇,依家接受緊治療
DNA?
好撚嬲
所以女人都係唔適合上前線,班狗姦人冇後果,到時被姦香港人除左好撚嬲同factcheck 就乜都冇...

呢個post 係咪咁意思?
你呢個講法同我估的係一樣

我唔想猜度班人,但諗唔到其他原因了
呢d野好大件事,未有詳情唔可以亂up
小心比鬼帶風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞