少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
唔好9 up兩句就當講左,否則同華記正撚樣有乜分別
推到有真相
搵荃灣警署個女仔被捕嗰日附近嘅cctv 嗰時邊個出入過 唔好比黑警毁滅證據啊!
上面講晒地點、人數同惡行啦
我都咁話
如果你知咩叫不公平審訊同埋知道呢樣野可以令班恐怖分子當庭close file放人,應該就唔會咁問,我都好想知真相,但我信HA唔會宜家先fake香港人
利申唔係法律l,但聽過個term,坐等詳細信息
公開記招,唔係fb連登呀
仲打算靠法律審?
就算到時真係告得入 但紅官輕判 咁又可以點?

更何況搵證據唔知要搵幾耐
外國有哩類事發生 亦無乜人會打算靠法律而係直接行動
Agger
等睇埋法律撚意見
如果因為爆曬出嚟而不能將班撚樣繩之於法既話
我上面咪話信既就做文宣,唔信就唔該準備神獸,和勇合一好過係度嘈
除非成個司法機關架構重整,否則靠法律即係放虎歸山
如果係咁倒不如神獸左佢仲好
我意思係
覺得仲打算靠法律 好天真
同信/唔信無關 純粹講緊做法問題
你要明白宜家仲有人以為香港可以返轉頭,想救佢,要力保香港剩低既野,佢地當然會認為香港法治未死 利申:我支持破而後立,我要攬炒
光復香港
我都唔信香港政府,但如果有單咁爆嘅料點解唔同外國傳媒講? BBC, CNN, ABC, 法新社等都得,如果你話怕打草驚蛇我覺得係唔合邏輯,呢啲嘢已經發生左,如果有做過嘅人只會希望呢件事唔好有人提唔好有人報

上邊講嘅人物、時間、地點全部都係好零碎咁樣組合出嚟,並唔係有單一嘅人或者有公信力嘅機構統一咁講出嚟,同嗰啲假新聞嘅發帖方式好類似

利申:睇炒車新聞睇到厭,依個就係黑警佢哋最想見嘅,等我哋自己破壞自己嘅公信力,之後就等逆轉,而往往假新聞都係由對方放出嚟分化我哋手足,到咗今時今日一定要抱着求真嘅心向前行先至可以得到最後勝利
呢單引爆力係運動至今最大嘅一單,無可能會fake呢樣
你計下「天使」論出個時間同呢個女仔出事嘅時間根本不諜而合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞