少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
通常嬰屍攞出嚟會當垃圾dum
你哋覺得宜家喺堆填區搵番嘅機會有幾高呢?
我唔係醫護 冇職業操守要守
只係我有朋友識死者 但死者全家被監控
被自殺 浮屍 你估真係個個孤兒仔冇家人咩
l
講事實唔岩聽就係黑警 底都唔洗起就問候人地老母
你自己睇下過往有咩國家既國民係示威比人打壓 走去其他國家領事館係可以幫到你
醒下啦 討回公道係靠我地自己呀 唔係靠外國呀

政治庇護從來唔係當事人未離開自己國家 走入隨便一個領事館就可以申請 申請到你都離開唔到國家邊境啦 一定要當事人先去外國 再去當地政府移民局申請
中東國家大撚把人道危機啦 強姦大屠殺打仗樣樣有齊 當地既外國領事館開左門幫當地居民未呀 中東人自己游水坐船去歐洲求生做難民呀 就連大愛德國都唔會主動幫手啦
你想搵幫手唔係唔得 但唔好亂拋個根本唔可行既方法出來 唔熟政治庇護領事館又亂講 你入撚過外國領事館未呀
係啊

之前話唔夠幾多周就直去堆填區
等HA secret fact check
我假設佢地(狗)要帶人去墜胎
都唔會大搖大擺咁做啦
更何況好多醫護都未必會知內幕野
要呃你 要扮野點都扮到
可能果家人同中醫關係好, 漏左口
或中醫見過死者的傷
廣華都有
朋友話有group中嘅apn 提及到有留到dna架
唔係想幫佢地講說話
但墮胎應該唔係產房做?
係咪產前病房塞藥就ok ?
真的話希望你企出黎指證黑警
免有其他人受害🤔️
啱呀 如果搵到幾個醫護人員蒙晒面咁喺民記出嚟指證佢哋禁就好了 又或者大家一齊show qe職員證但遮住個名去指正 如果呢件事係真嘅真係好慘 點解個班狗可以做出啲咁過分嘅事情但係完全唔需要負責任
1989 64, 光州事件

當地人冒生命風險搵料, 苦苦衰求外人公開事件就係想同伴生存下去
班撚樣香豬就講到自己知打死幾多人,姦左幾多人
不過我好專業死都唔開記招死都要壓case
屌你老母...好希望係假
無人話唔係政治迫害 但唔係受害人走入香港既美領英領人地就幫到你
唔識唔熟就唔好亂咁講 你班人唔識都google睇下wiki講咩啦
受害人唔離開香港點撚樣申請政治庇護 佢入左香港既英領美領 就算人地想幫佢 佢點離開香港 用咩身份離開香港

「聯合國1951年制定的難民地位公約和1967年難民地位協定為各國政治庇護立法提供指標,在這些協定內,難民指的是處在所屬國籍(若無國籍則是習居地)國家外,且若回國恐因特定因素被迫害的人,特定因素包括種族、國籍、宗教、政治意見和特定社會團體會員,簽署這些協定的會員國有義務不送還或「遣返」難民至他們會面臨迫害的地方。」
知你叻啦而家 咁你拋第二個方法出嚟囉
咁你起左我底未呀屌你老母
唔知外國領事館做咩就建議人行入外國領事館 比假希望人 誤導人 你害撚死人呀 申請政治庇護都唔撚係行入香港個美領啦on99
diu...希望係假,但如果係真既希望受害者企出黎。
上網你可以搵到
個人覺得要墜都唔會叫你去醫院
樓主賭晒全家 唔會有假
DNA 未必認到⋯⋯得一半
手足心理壓力一定好大
點都好 推咗先
希望有證據指證班禽獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞