少女被黑驚輪姦 昨於QE進行墮胎手術

3595 回覆
7873 Like 390 Dislike
其實醫護救護講出黎
又會畀人話係私隱唔應該講
所以係個主角有勇氣講先得
控方要指得出邊隻黑狗

黑狗冇number冇特徵你幾萬隻狗隻隻搵...
狗屋當日有咩人on duty 有紀錄,你政府話揾唔到咪間接承認有大陸狗混入港狗到
未.
我啲醫生朋友都證實唔到.
如果係真嘅, 又話搵咗律師, 相信好快會有消息.
唔太可能夾埋成個病房所有人隱瞞. 係真點都會爆.
奉勸唔好聽第二個POST講咩圍醫院.
香港墮胎是不犯法的,而且還蠻容易的。只要去家計會告訴醫生你不想懷孕,生孩子會讓你精神感到困擾,100%在兩個醫生的簽名下你是可以墮胎的。

https://www.inmediahk.net/node/1057384

家計會個網話十星期就可以喺佢到落

https://www.famplan.org.hk/zh/our-services/clinic-services/termination-of-pregnancy/content
醫生都唔清楚交代點信?!怕身分曝光點解唔由工會,議員或政黨報料?
而家咁樣冇晒號碼
警察分分鐘都唔知邊個經手
一係就大包圍
去到89頁都唔係真定係假
咁阿叻都冇反對呀
時間問題即
啱 雖然又會有人屌fc撚 但無任何證據黑警都係逍遙法外告佢地唔入
去到89頁都仲未知係真定係假
如果係兩個月既話,姐係831咁上下時間
咪係
屌你啦
Dr Ray 全名出左十年有多啦
梁子恒呀 書都出左幾本啦
新屋同831到依家都唔公開喇大佬
醫護可以報料俾工會或政黨作出交代!

如果咁大件事都知情不報果個都係幫兇!因為會令更多人受害!
班呀叻又話佢地睇唔倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞