『薪火post』BNO 續期資訊(6) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
Finding a design for a post-Brexit UK passport
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-39455495
建議design
個一半藍一半紅 half in half brexit

彩色個本想點 雖然係幾靚

幾創新 第一本白色嘅passport
但初頭uk passport係深藍係因為襟污糟 白色

藍紅同白色個本幾靚

白同彩色個本

好有機會另類平權 如果真係轉咁靚 未過期都再續

唔知會用邊款呢

如果白色或者下面個彩色的,未過期都要走去續

BREXIT左真係會轉PASSPORT DESIGN
係就唔續住

起碼3年後 遲下冇得續就笑
如果係咁靚 又可以另類女平權 未過期都會去續
Finding a design for a post-Brexit UK passport
http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-39455495
建議design
個一半藍一半紅 half in half brexit

彩色個本想點 雖然係幾靚

幾創新 第一本白色嘅passport
但初頭uk passport係深藍係因為襟污糟 白色

藍紅同白色個本幾靚

白同彩色個本

好有機會另類平權 如果真係轉咁靚 未過期都再續

唔知會用邊款呢

如果白色或者下面個彩色的,未過期都要走去續

BREXIT左真係會轉PASSPORT DESIGN
係就唔續住

起碼3年後 遲下冇得續就笑
如果係咁靚 又可以另類平權 未過期都會去續

有冇巴打參加咗英國護照設計比賽
脫左又要換過,到時就要簽名
(我果本仲係舊版)
想問下如果bc 問題 可唔可以尼度發問?

得,之前有啲BC嘅巴打唔識續我哋都有幫。
Tier 2 General 係咪唔可以喺英國本土搞,一定要返返通常居住地 (香港) 搞?

謝謝巴打 我純粹問 ⋯去日本旅行 係咪拎bc 好過特區護照? 謝謝巴打 ⋯

謝謝巴打 我純粹問 ⋯去日本旅行 係咪拎bc 好過特區護照? 謝謝巴打 ⋯

一定

尼你老母

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本得衰啦

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

尼你老母
Tier 2 General 係咪唔可以喺英國本土搞,一定要返返通常居住地 (香港) 搞?

冇人識 \ /

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

你想d日本人當你係英國人定支拿人?
親身經歷:日本人會對揸BNO既我多少少尊重。
上面位巴打同我之前case一樣
建議你照當lost case
但就一次過寄埋自己同父母出世紙 父母結婚證明比佢
因為佢一定問你拎 唔洗哂時間哂錢郵寄分兩次
佢會問你拎正本 我係比正本嘅
你比唔比就你自己決定

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

願聞其詳

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

願聞其詳

上面都有講過關要除鞋

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

願聞其詳

上面都有講過關要除鞋

果個我黎
係咪一定要寄本特衰嘅副本去?

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

願聞其詳

排隊退稅既感覺良好

一定

BNO都好過特衰啦

BTW 尼你老母

有bc就掉咗本特衰啦

我都試過
淨係過關都唔同
4個人一齊去,我BNO其餘火車頭
入境表大家都係填酒店名
火車頭全部要補填酒店地址
得我唔洗填就過到關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞