召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(53)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔知,係李健抽$50,抽兩次都係兩三日
咁平
咁我轉去李健都好似Ok
但要搵新師傅咁解
香駕非本身學佢佢個plan點睇 堂係小 但好似較快
香駕就唔清楚,師傅就睇你好唔好彩
但見上面有人推李健果個師傅 唔知好唔好
想去跟祖哥既 但佢又較貴
最後點
你睇下上面就知 月巴了
白田街果度地盤多死車不得止,仲要幾乎架架都大貨車泥頭車
話澤安道易過忠義街真係唔知講乜好
有師傅睇住唔會有事
棍van黎講最多都只係死火 架車停係路中間俾後面呠
師傅俾指示你教你點操作 行慢車10~20km/h
通常都係不自覺微微行斜左

定啲黎 慢慢跟指示做就得
正常一次學兩小節
一小節45分鐘280蚊

似係公價?
我就係想係咪公價定貴左
P牌仔揸咗兩日車

想問下係高速又好街又好其實有冇啲咩潛規則

成日凝住好似會阻到人
我揾個個270🙈
其實出去報價錢差唔多,又要重新學過條線,而且要難過你之前條考試路線。如果唔急,都係等下。我元駕第二次考都等咗9個月,期間冇掂過車,初頭都驚太耐唔記得曬,點知坐上車,1堂感覺已經返晒,你係識揸車,身體會有記憶,3堂其實已經夠
公價差唔多係呢個價啦,上到300都大有人在
想學26,想問下香駕排期快啲定李健個d會快啲?
我當年丙部肥隔左7個月再考
果3堂(節數係2-3-2)考前兩個禮拜先開始上
最後1堂係考前上個半鐘
塞車匯合果陣(e.g.紅隧、獅隧窩打老道往沙田方向)兩條線梅花間竹咁行,新牌好易停晒手唔知點行,其實慢慢跟住就得。

「讓多d」搵食車,一唔留神你冇經驗人地趕時間唔打燈轉線你嚇一嚇dup停就好易串燒。

利申搵食車
瘋狂打燈擰頭望鏡
終於甩P
想問下去金鐘拎正式牌,Lunch time 會唔會排好耐?
同係咪可以即時拎埋國際牌?
下星期考永孝街
有冇攻略
下星期考沙田
有冇攻略/跪求注意事項
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞