召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(53)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔洗了
油塘棍van第二take pass
好彩考牌官好人,返返考試中心果陣提返我話之後揸車要望多d左右後鏡

BTW, 有冇新牌巴打第一架車就7人車?
有冇易操作7人推介?睇中noah但好似太大舊驚新牌舞唔掂泊唔到車
二手車有冇話咪數同年份要點分辨好壞?
等 寂寞到夜深
好想快d拎到牌去練車
小心出試場左轉果下 唔好掂到渠蓋出 拉右D 唔係會好易上肩
咁我就考2線 巴庫街左轉GA
幾點考 我考1210 小心常盛街(地盆出入口 放飯(D 地盆佬會左穿右插) 同爬頭 要睇清楚 停車要拉手制(左轉入巴庫比佢細剔左一野) 轉灣就慢車唔好點比大油
同小心入唔入岩線/轉灣時入左隔離行車線
丙部PASS 乙部自己衰ON9
有野想知可以再問
齋丙部?幾乎肯定係行大埔道線,落天橋小心超速,小心白雲街死車,有細有大,騎雙白線小心對頭車,小心大埔道轉入去白田街既急彎
尋日澤安pass丙肥左乙
唔駛諗,幾乎無咁滯,最少3個月之後先考得
之前肥哂
我岩岩抽左乙部快期 12月12號 基本上乙都係澤安考
算好好架啦 睇下人地好多都係FAIL 丙
我地FAIL乙算易好多學車GA錢都少左
唉 考試時無啦啦short 左無讓對頭車
好彩啱啱1月有期
Noah同Hiace嘅size都係咁上下,好多朋友(包括我自己)都係話揸七人車係當貨van揸,考得van仔唔駛咁擔心

香港搵到嘅七人車基本上都係自動波,唔會難得去邊。加上好多都有尾cam,泊車又冇一手限制,點都會泊到

如果要細嘅七人一般都係Sienta同Freed,不過坐滿會逼少少
唉sod sad
岩先睇到排期個位 反而fail晒有位
我果時就係忠義街fail左乙部泊位,「順手」fail埋丙部,結果換到尋日澤安快期
pass左?
肥乙PASS左丙
我肥左兩鋪,第三鋪再肥真係唔知點好
加油巴打
希望快啲抽到啦
佢老味,河畔
3個工作日拎得喇
1.2.3牌都係星期一考 星期四拎
唔知而家得唔得
好撚灰
河畔...我想像到時考果陣係沙田圍路叫我轉右已經灰撚左
巴打乙部同丙部肥咩
泊位踩界?無望盲區?
會唔會係未停定車就拉?
我想問駕院個模擬考試有冇參考性?定好hea?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞