召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(53)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
巴打我有呀 你有需要pm我呀
X車王垃圾黎 佢哋10世都唔會同你抽
佢哋淨係會同你講冇期 抽唔到
之後我等左一個月燥燥地
係咁轟炸佢哋逼佢退錢
咁然之後我搵第二間幫我抽 一日就抽到
所以我建議你即刻退錢好過
tg
你留畀我 我tg你
swing1970
認真架? 岩岩仲想比錢佢去抽
岩岩油塘考肥左
唔知抽快定普通期好
棍仔冇分男女
如果成世都祇係係揸家車既話
考1A都夠做
我知 我指係咪會適合d 冇乜揸車concept
前幾個月沙駕肥左自動VAN,今個星期五11點重考
講真都係緊張,唔想又肥又比多次錢去考.
我覺得沙駕都冇話特別簡單,一樣多死車多搵食車
雖然應該都比出邊少好多 但條路唔多車又行得順突然殺D搵食車出黎其實都驚一驚
不過可能我太廢唔岩渣車
同埋駕院比普遍既人既感覺原來係一定PASS,同D人傾佢地既反應都係:吓 駕院唔係實PASS架咩
心諗我一開始都係咁諗所以肥佬左
希望今次順順利利啦同埋希望D車讓下小弟唔好趕住去死咁
你係排正常期定快期
睇你急唔急住要嘅啫
轉灣cut定邊條線有冇咩方法記
有時有啲3轉2唔係好記得 今日第一日出街
睇多d片 記熟條路
我個人會用google實景map去睇熟d行車線
我話自己對車係零知識,師傅就詳細介紹下部車有咩設備,點樣操作控制,某d 原理係點(無落車打開車頭講解),咁樣就講左一個幾鐘,之後就開始比我揸下,知道揸車係點樣感覺,咁就完一堂
我師傅係無提過吊極力子,剩係講一腳踩盡慢慢升起晒
岩岩睇左 去到下年六月七月先有得再考
你想早啲攞個牌早啲甩P
咪抽快期
冇,都係靠揸得多,行熟啲路

我覺得唔係,揸車concept (望鏡,幾時扭軑,扭幾多軑,入彎點入,cut 線)係咩車都要
只係棍van需要多少少手腳協調同埋記憶(記得咩時候要落極力子)
agger 啲仆街真係好撚黑人憎,唔夠位都要隊個頭過黎 慢車都話由你,行東廊落天后果個位,條仆街唔夠位都夾硬cut線落,差啲撞9佢
原本下年六月考但個師傅幫我拎到快期,仲以為駕院排好耐
點知剩係等三個月
lm
咁唯有睇多啲片
我試過早過個考官踩停架車
但係chok到佢飛出去咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞