召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(53)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
私家車同學儘量用呢個師傅
明呀 同你同一日pass 屋企都有車
有聽聞過,但唔肯定。最好問下運輸處or搵個師傅問下
Ok
唔該巴打
我諗我應該同你同一個師傅
師傅幾nice 你肯問佢肯答 又講多好多關於車嘅野
係呀,師傅勁好人。我上堂成個問題兒童咁,佢都一一解答仲記得有次我好驚扭埋壆,明明夠鐘落堂都仲要教埋我先落堂
我都係考忠義街 依家已經緊張緊
希望pass到啦
幾時考呀?
12月中左右
怕炒左又要洗多一舊錢
怕炒既話,臨考前上多幾堂畀多啲學費冇考多次咁肉痛。我嗰時臨考前兩星期六日都上堂。
咁最後點 ?
我都係十二月中考忠義街,十月學左六堂,十一月剩係約左一堂,之後十二月學密d,我師傅都話依家唔洗學咁多,黎緊去試場學車要夜晚七點後一係就六日,但聽講等多過揸
如果有啲位係好窄,冇信心過,(但架車夠過)係咪寧願停車都唔好夾硬嚟。。。今日跟鴨駕模擬試,結果俾師傅話左邊太近物體,右邊同架死車嘅距離又有啲遠。。。(其實自己都衰,望左鏡望得唔認真) 。
我嗰時六月考,三月開始學,每個星期一堂,臨考前兩個星期先加多兩堂你隔咁耐先學會唔會唔記得咗?我試過今個星期學完下星期已經唔記得
我嗰時上星期六/日夜晚九點個轉都排多過練後尾嬲嬲地改學朝早
我有好多一至五都預9點學,希望泊位掉頭可以練多d,仲有我師傅頭六堂真係教我點揸,完全無提過我要望鏡打燈,我拎軚動作岩唔岩,佢話入試場先執我呢d 野
其實唔多唔小會生疏,我隻腳成日唔知油門同break個位,要操返半個鐘先搵返感覺,師傅話星期六11點最正,一堂等於平時兩堂
有冇人係呢幾日考車
會唔會取消
星期六上午11點,師傅話星期六最小人小車
直接去排隊拎就可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞