有冇人讀大學讀得好唔開心

561 回覆
178 Like 5 Dislike
睇我名

又係巴打你

科大on99

放個屁就10分
大學無朋友
睇我名

又係巴打你

科大on99

放個屁就10分

以後屁都唔敢放
大學無朋友

巴打做咩咁唔開心
大學無朋友

me2
毒都算
連摺毒拉把讀好書都做唔好
同樓主一樣,不過我連hi bye fd都冇
好彩仲有個幾月就畢業
上過莊 有朋友 GPA 都叫做見得下人
但係好無目標 完全唔知道讀黎做咩野
當初係jupas 夠分就入左 後來先發現自己原來唔太想做呢方面既工作
每個sem就係機械式咁吞曬所有野 再考返出黎
讀到想quit 但係又無膽
有住hall 有玩過好多活動 算係識到人
但唔會常keep contact 一年1,2次reu
冇上莊
而家就grad
日日係到 趕功課 同系既人算係識同熟 但會feel到一畢業就898 份人算social 但硬係識唔到好真心fd
想搵個熟fd 去旅行都冇

趕功課 交project 已經累撚到傻 返到好唔開心
仲辛苦過dse 千千萬萬倍
Same here
讀唔鍾意嘅野,又gpa差,自己乜興趣都無,唔鍾意讀書 想快啲讀完求其搵份濕鳩工

冇住hall冇上莊
日日上完堂就返屋企
一個fd都冇
得hi bye fd
gpa又差
想識女仔都識唔到

想咪上 住lo
定係有咩困難?
btw其實我真係好撚憎D偽善撚
同樓主一樣,不過我連hi bye fd都冇
好彩仲有個幾月就畢業

me too wor so sad
平時好少返學
Me 無朋友 盲目咗 就grad
曾經以為係朋友點知完sem完project又byebye
試過無數次一廂情願以為係朋友 但一到利益關頭又被出賣
一樣
成日ff下年有major 之後就會識到frd

我都係

我就是成功的例子
我year 1嗰陣都係咁諗 好彩year 2入major真係識到fd
第二次機會都冇掌握到就真係會冇fd
識樓豬真人,毒到出汁
畢業袍都無訂 唔想到時一個人on99企係度
冇莊有hall有玩ocamp
但感覺係冇朋友 一個約食飯出街既都冇
major人唔熟 得幾個可以叫做上堂坐埋一齊
但肯撚定全部都一畢業即bye果隻
日日自己係hall自己食飯
ocamp果d 半年一次聚 但都係純聚而唔係好firm果種
gpa應該係major尾20%差果批人
都唔知有咩意義
唔撚夠分讀medic,又冇錢出國讀
讀緊嗰科又冇興趣,gpa又一般般
我得hi bye frd
無住hall無上莊
但都識到真心朋友

無朋友又係慘啲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞