有冇人讀大學讀得好唔開心

561 回覆
178 Like 5 Dislike

可唔可以講句嘢

上次要係大group度r組入
明知隔離組有位 但佢地話齊人
好釆另外一個勁好人 叫我join佢地 人間有愛呀巴打

中學唔會咁

兩者無得比

點解冇得比
利申cu

諗緊玩唔玩ocamp 好
利申cu

諗緊玩唔玩ocamp 好

隨緣嘅姐呢啲
我係大學都冇朋友
考完final又頹,year1就咁幾時頂到grad
有住hall但無social
毒摺自閉
大學係唔開心
但比中小學來得快樂
上lecture 講得勁快完全聽唔明 睇書都睇唔明/搵唔到重點 都唔明d人點解可以唔上lecture就咁睇書/notes
有冇人都喺咁 宜家我每堂lecture都錄音之後翻hall聽番
上lecture 講得勁快完全聽唔明 睇書都睇唔明/搵唔到重點 都唔明d人點解可以唔上lecture就咁睇書/notes
有冇人都喺咁 宜家我每堂lecture都錄音之後翻hall聽番

因為你基礎廢/對你嗰科無興趣

唔上lecture啲人咩成績?
想知道有冇人一完sem/grad會有衝動del左啲唔熟或者hi bye fd既電話

最憎啲人一完sem/活動就del人contact
利申:受害者之一
法國校園台d負能量post全部都係科大仔開

無計啊ching, 呢間野好大壓力

UST 其實係咪科科都咁大壓力
大壓力係因為多 assignments, tests ?

多唔係問題 如果有回報都係值得
但係好多時付出左都係得個爛grade c+ b-
midterm present assignment project果d chur足幾個禮拜就唔講啦

其實間間U都係咁?
sem過一半 就一路不停chur到final啦
想知道有冇人一完sem/grad會有衝動del左啲唔熟或者hi bye fd既電話

有咩問題
GPA高咗之後幾毒都會有fd
真人真事

用完畢業咪898

返屋企讀先識返
GPA高咗之後幾毒都會有fd
真人真事

用完畢業咪898

GPA高可以做研究

前一樣同意,後一樣唔同意

有咩問題

如果一個你好重視同珍惜既人/朋友/同學del你contact 你會有咩感受
港大撚 冇咩Fd 有冇人可以同我一齊食飯

咩科呀巴打

a&f

有咩問題

如果一個你好重視同珍惜既人/朋友/同學del你contact 你會有咩感受

講緊hi bye fd喎

兩樣都係 咁可以點 重有一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞