有冇人讀大學讀得好唔開心

561 回覆
178 Like 5 Dislike
香洗所有大學啲風氣係咁㗎喇,讀撚埋佢咪出黎搵錢囉,已經唔求咩朋友乜乜乜
講真無fd個啲人實係有啲問題
一係就毒到出汁
唔出聲個啲人

讀 chur科慘過食屎

求其讀
有又點
讀 chur科慘過食屎

求其讀

Chur科Here
攰撚死
讀 chur科慘過食屎

求其讀

Chur科Here
攰撚死

你個名咩意思
有無人同我一樣走晒所有堂
睇你讀咩科
你果d trans /bba好d
起碼有d人主動識下人
落堂大家食個飯

it果d科真可以唔出聲
問佢a佢答a 唔會同你講b
上堂好靜
有無人同我一樣走晒所有堂

死毒撚
屌你我連入唔入到U都難講
入左大學點social就睇你自己
你自己唔改變下 比你入神科都無用啦
死毒撚

屌你我連入唔入到U都難講
入左大學點social就睇你自己
你自己唔改變下 比你入神科都無用啦

老實講 樣貌問題真係佔好大因素。 大學好多人on99咁有樣搭救都有朋友。
7頭真係少好多機會
利申:7頭

i know that feel
環境改變 人唔變係冇用
要個世界就你呀?
行出個舒適圈喇死毒撚

我覺得自己一直都好積極樂觀 明知能力差都只會更加努力 無放棄過 比以前更加努力溫書做pj
但我唔會變做一個自私功利既人好似我上個sem我見我groupmate日日捱夜做功課好辛苦 又成日趕住上堂趕唔切食野 我又次次上堂都帶定野比佢食 請佢飲咖啡 又買左盒mask比佢敷 (我唔係狗公 我同佢都係女)
不過我以後就真係唔會講咁多野比d未熟既同學知 成日一傾得興起就乜都爆哂出黎 點知就會比人暗中笑or睇唔起

唔知講咩好
加油
有咩唔開心就上黎吹水
我好唔開心
考完Dse 覺得自己唔夠分
CU n展都入唔到
利申讀physics Econ M1
我好唔開心
CU n展都入唔到

一日未放榜都未知結果既
考完就玩下放鬆下啦
唔好再諗咁多啦
我好唔開心
CU n展都入唔到

一日未放榜都未知結果既
考完就玩下放鬆下啦
唔好再諗咁多啦

我好唔開心
CU n展都入唔到

一日未放榜都未知結果既
考完就玩下放鬆下啦
唔好再諗咁多啦

係囉我啲科同你差唔多, avg 全4都入到
今個sem應該唔過3了
前幾日仲好驚,做唔切paper溫唔切書
有一科個mid term 身邊啲人個個7成以上
我得3成都冇 連外系有條友好hea
都高分過我 低分唔係最可怕
而係個系入面太多勁人,個個都好高分
先幾日仲驚到喊,今日又已經半放棄
反正又唔會肥佬retake ,點都有c range
唉,真係好想努力啲,再咁落去冇人同我做pj
之前都固定有人同我一齊做pj
今個sem 睇得出佢覺得我太廢
已經唔想同我繼續一組
又搵到啲新朋友
覺得自己係零
今個sem應該唔過3了
前幾日仲好驚,做唔切paper溫唔切書
有一科個mid term 身邊啲人個個7成以上
我得3成都冇 連外系有條友好hea
都高分過我 低分唔係最可怕
而係個系入面太多勁人,個個都好高分
先幾日仲驚到喊,今日又已經半放棄
反正又唔會肥佬retake ,點都有c range
唉,真係好想努力啲,再咁落去冇人同我做pj
之前都固定有人同我一齊做pj
今個sem 睇得出佢覺得我太廢
已經唔想同我繼續一組
又搵到啲新朋友
覺得自己係零

算吧,好多野唔好勉強,讀得吃力拎條C咪算囉,讀完差個少少分對你冇影響
食少訓多覺,退一步降少少要求,拎時間去玩好過
大學個d 10個有7個功利行先,你以為會做到長期朋友咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞