有冇人讀大學讀得好唔開心

561 回覆
178 Like 5 Dislike
啱啱asso升咗上黎
識嘅都係hi-bye
一個熟嘅fd都冇

I know that feel

我都係non ju 升 識唔到jupas班人就預左 但估唔到其他non ju升既都熟唔到 有人想知再講

想知
利申: jupas 升都識唔到jupas 既人
終極垃圾

上個sem同non ju班人上堂都會坐埋一齊 會一齊食lunch食tea 以為可以做朋友 其實個個都為自己 根本冇人真心想做朋友 落左堂根本冇計傾
試過有一次做pj分組 平時傾開個堆凸左一個 咁岩我坐最出 佢地直接無視我話「我地咁樣咪岩岩好八個囉」完全冇人理我死活 一來唔好意思趕走我 二來佢地怕要出去搵組入 我個刻當堂醒晒 根本個個都為自己

sosad
但係起碼都叫有堆可以埋
我連被人趕既可能性都無
因為根本無朋友

就快完架啦 就快完架啦

我都想完
但係完左出到黎會唔會又係咁
其實點解咁得閒都可以差gpa

你老豆個閪
中大year2 冇上莊冇住hall 讀到就死 黎緊想trans
中大year2 冇上莊冇住hall 讀到就死 黎緊想trans

好大壓力喎ching
冇住hall冇上莊
日日上完堂就返屋企
一個fd都冇
得hi bye fd
gpa又差
想識女仔都識唔到

OK 咁你邊間U同gpa點先

你老豆個閪

資質差
me lor
me lor

科大係原罪
me lor

科大係原罪

I know that feel

我都係non ju 升 識唔到jupas班人就預左 但估唔到其他non ju升既都熟唔到 有人想知再講

想知
利申: jupas 升都識唔到jupas 既人
終極垃圾

上個sem同non ju班人上堂都會坐埋一齊 會一齊食lunch食tea 以為可以做朋友 其實個個都為自己 根本冇人真心想做朋友 落左堂根本冇計傾
試過有一次做pj分組 平時傾開個堆凸左一個 咁岩我坐最出 佢地直接無視我話「我地咁樣咪岩岩好八個囉」完全冇人理我死活 一來唔好意思趕走我 二來佢地怕要出去搵組入 我個刻當堂醒晒 根本個個都為自己

sosad
但係起碼都叫有堆可以埋
我連被人趕既可能性都無
因為根本無朋友

就快完架啦 就快完架啦

我都想完
但係完左出到黎會唔會又係咁

I know that feel!!!! 我都係non ju 都經歷過咁 今年grad 終於釋放
me lor

why追擊me
除咗GPA之外一無是處
有住hall有上莊但一個朋友都冇

我gpa都冇呀ching
除咗GPA之外一無是處

我都冇 3都唔過
除咗GPA之外一無是處

我都冇 3都唔過
除咗GPA之外一無是處

我都冇 3都唔過

sign
除咗GPA之外一無是處

我都冇 3都唔過

sigh
做咩又推返上嚟
我下星期考而家仲未溫
雖然有frd、but慢慢發覺我嗰班frd越黎越on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞