蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
咁你仲信一個人為左自首去偷渡?
要連任了
想睇班死淨把口嘅小粉紅高叫蔡省長打飛機
玩自願過台灣,第日重有法律可言?
日日話你自願去大陸都得啦
蔡總統係法律專家
八十年代已經代表台灣做國際談判
當人哋啲外交手段流㗎?
柒婆廁紙都唔識買八達通都唔識用呀
有無人可解釋下
如果小英智商如777
畀陳同佳飛到台灣同收咗審判
一如支那種所料
會點影響台灣主權?

留名學野
push
香港不審理,台灣審理,但港府必須同意讓台灣方面派員赴港

無知一問,係台灣角度睇,點解個劇本3唔算私了,符合司法互助原則?
國民黨:仆街中伏
我都唔係好明
7婆:等我上Twitter唱你
妹仔始終係妹仔....
天皇大禮玩電話繞腳
當自己外交部玩國際談判
全世界都好似牙宗咁乖咩你估
777: 隊冧左DLM先
賭你唔肯比台警來香港攞人
神之一手
主要就係佳佳聽日出冊, 如果無任何決定就要放佢自由
今日台灣出手, 柒婆得返一日時間決定
1. 有證據俾台灣人員親自押返佳佳返去台灣受審
(承認有別於中國, 台灣有主權, 同時幫我地否決左另類「送中」既機會)
(先例一開, 以後都可以迫你自首然後送中)

2.唔交人
(即刻身有屎, 親自黎拎你又唔俾, 再一次出醜)

睇下聽日柒婆有乜爛招可以出~~
即係台灣派人去接,香港比就係認台灣係主權國家,唔係地區
香港唔比台灣接,台灣就唔收,香港唔審就係放走個殺人犯,香港審佢就自己推返呢四個月,根本唔需要送中
陳生條命今晚凍過水呀
陳同佳自己話過黎架咋,香港冇話過架,你charge唔charge到佢唔撚關我事架
變左唔係因為台灣同香港司法互助移交犯人

利申:留名學野
將軍冇棋!
林病口口聲送中大法的初心是送陳同佳去台灣,如果為咗台灣d條件太辣而放生殺人犯,以後唔好再提初心兩個字,人渣的初心同狼心狗肺冇分別。
F
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞