蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
神之一手
真係搞唔到就將佢自殺
解決提出問題嘅人,問題就唔存在
係呀屌,國家級撚狗
最配服係佢等民恕發酵2個整天先突襲林鄭月娥,借力打力!
仲要玩12小時死線 聽日就放監 你唔肯跟我劇本派人黎狎同時承認我中華民國國際合法性地位既話
咁就係你令到陳同佳依個殺人犯可以逍遙法外,林鄭月娥就係最大罪人 包庇殺人兇手
蔡英文政府好厲害 唔聲唔聲原來引緊你入局玩俄羅斯式練膽大法 當傳到你手上既時候得番12個鐘頭 中華民國猛吐一口烏氣!
高手高手高高手
柒婆香港自己個炸彈都未拆得掂,就引爆台灣個炸彈,遲早佢拖成個中國落水同世界引爆,攬炒之母
咁其實台灣姐係幫緊香港?定純粹一早唔交人發爛渣
林鄭想借台灣黎推送中刷阿爺鞋,係咁放台灣上枱,依家台灣用返林鄭個招將件事推上國家層面,林鄭放又死唔放又死,成功令一單兇殺案由交人咁簡單,變到世界/國家層面,佢都算小事化大第一人
我會諗,香港有咩法例係可以將一個疑犯交比第三國
香港同台灣嘅事,可唔可以交比第三國處理?
求法律JJ解答
呢件事一定係支共從後操作
因為牽涉到台灣
呢一手真係絕 忍你兩日做箭靶
小英一個反手撚晒支共 港共 國民黨
一箭三雕
刁大大得返幾個鐘諗點拆
睇黎今晚好多人要開OT R爆頭
777肯台灣人落嚟接牙佳即係承認台灣係國家
喺中國眼中係「分離國家」喎
英國特工果然有料 咁都發到大黎搞
中國敏感問題可以拉左唔告唔判 你敢返去?
台灣無幫香港 剩係解決左炸彈 比返香港政府
仲有唔好做神 唔係小英勁 係台灣政府解決
依加陳同佳一死 就係一撚定肯撚定俾林鄭政府殺死 一個想自殺既人仲同牧師傾咩自首姐? 佢心理上願意儥罪但仲心存希望 不要死刑
但係就中共而言 殺陳同佳一人最方便 ,只可以講 苦了陳同佳 但諗深一層 惡有惡報罷了
特權法緊急法都得

但依家政府就係唔想話畀你知
其實逃犯條例唔修改都處理到
蔡總統個timing 準撚到....

同777呢d問完中央先識做嘢嘅搖尾狗差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞