蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
其實仲有一個方法甩身
畏罪自殺 死因無可疑
唔撒既話,點屈死林鄭....
馬後炮咁講 佢當初用一次性引導咁送佢過去
然後話發覺香港法律喺呢到有漏洞 所以提出修訂etc. 起碼避免處理台灣主權問題先 你知pooh同口交部幾着重主權㗎喇
等睇佢申請人身保護令
台灣移民局已經通知咗唔俾佢入境, 意思係佢係香港連登機證都唔會攞到手
算係俾林鄭見識吓何謂玩政治,唔玩唔得,鬼叫你原本想用自首私了去陰人地
呀!

而家已經屈死咗
台灣唔通緝反而大條道理聽日開始留喺香港做返普通人
想去機場迎接台灣警察來香港拘捕陳同佳
台灣警察 都很年輕又熱心 問路還會帶我去 好好人
林鄭你不是口口聲聲要為家屬討公道嗎
妳不辦 現在台灣要來辦了
陳同佳殺人償命 那個女的終於可以安息
林鄭月娥害死我們的手足也令其他手足入獄、受傷、被黑警侮辱、槍殺、性暴力
林鄭你哭是沒用的,家裡有繩子嗎,穿件旗袍也可
學你的維尼上吊自殺吧
cls
港府同開香港人鬥
玩來玩去都係拖延 玩字眼
恰香港人根本無實權奈佢唔何
而家同地位對等既主權國家玩政治
睇下佢出咩招
前題係有理據陳同佳犯既殺人案可以係香港審
佢已經有韓國愚同馬鷹狗呢兩派家賊
藍屍影響得佢幾多呀
台灣
聽日林鄭就一個反手屌打返蔡英文啦 咪傻啦
如果突然又可以喺香港審,咁但係過去四個月政府緊持立法,象徵成個政府嘅credibility嚮國際面前一舖清袋
推!行動post全推
如果台灣係唯一一個可以審呢單殺人案既地方

蔡英文唔肯接收陳同佳,對佢黎講都係一個政治炸彈
本身去台灣就可能判死刑,畏罪自殺未好矛盾
放咗出黎係香港都自由身梗係打死都唔去台灣
係係係
判無罪放佢出嚟囉
大家happy啦

廣角,標準,長焦,問你死未
係唔肯用所謂嘅飛過去自首呢種方法收呀!因為咁代表香港同台灣係一家人關埋門處理家事,象徵一中!邊個得閒同你一家人喎
啱啱政府出左話台灣無權咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞