蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
咁我唔明 既然外國同中國都冇司法管轄權 點解咁就代表承認台灣主權?就算應承唔應承都區分唔到台灣係屬於外國定中國㗎
打爆林鄭
唔好以為將軍抽車好為難,其實根本無選擇
簡單D講,台灣宣稱自己冇權去香港捉人
而777要陳去台灣受審去降低民怨

777想佢私底下佢,但台灣強迫佢要官方渠道交接
777肯即係承認台洌有獨立主權
777唔肯即係777本身唔係解決件案,純粹政治決定

跟住777就話,陳係香港已經放監,係自由身,政府唔可以再捉佢
台灣就話ok咁你俾我官方既人去捉佢
777之後應對唔到了

總之台灣一日掛住官方個名做野,香港一日都解決唔到件事
櫃檯係咪金鐘力寶櫃檯呀?
會唔會有先例比支那可以係香港拉人,因為支那實話台灣係支那一部份
唔會,台灣方面最多做到係禁區或者空橋接人,仲要係由popo手中接人,跟住「陪同」佢搭機去台灣。所以香港死唔應承,台灣都冇得黎塔人返去。
係有殺呀 咁誤殺同謀殺判刑都唔同啦 ⼀陣證據不足判輕左 到時d人咪覺得係台灣問題
將軍將死柒婆
完全係死局
台灣有中共的通緝犯, 是否叫佢地都會俾佢地入境先....
想問如果陳同佳自己飛台灣呢
應該台灣都要收?
今日講左肯落地簽證
咁咪即係林鄭嬴左,陳同佳都去自首,到時判得輕台灣死梗
真係依家先知佢咁勁.....
低能㗎?
認咗=一定告得入
文藝界將會舉辦一個關於反送中既音樂表演 希望大家多多支持🙏

人奸有樣睇.(兩個個樣奸到...)
話時話個個神父邊間教會???
港府對自己人耍手段就得 一擺上國際根本唔係人地對手
同中國一樣 打自己人就叻 上到枱又係俾Thrump撚狗
真係shame to be one of them
扮工之王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞