蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
咁蔡英文根據咩標準去拒絕一個台灣通緝犯去台灣投案

當陳同佳係香港以自由之身買飛機票坐國泰飛機去左桃園機場,向機場既警察投案,話自己係台灣通緝犯,咁警察應該點做?

甚至極端d講,佢偷渡左去台灣,係士林夜市同人打交,警察黎到發現佢係台灣通緝犯,咁警察應該點做
人證物證俱在 疑犯認罪
告唔入你估大陸
台灣大贏個位就係呢度,因為開頭玩野係林鄭先

係林鄭個八婆day1講初心講伸張正義先做送中法,佢講到尋日都仲小緊台灣點解唔收犯

依家人地黎捉啦,林鄭有邊句仲站得住台?

佢解釋唔到就變相承認送中法係借意立法,無得再消費人地死者話自己係為個死者伸張正義
咪玩啦 以777同小學雞嘅lv只配做宮廷劇
唯有辛苦English降grade陪佢地玩下
實情係根本唔係宮廷劇
只係English將兩件智障㩒落地摩擦嘅SM片
佢點會肯收
點鳩知會唔會有藍屍混入去先
人地話咪講左,佢係香港連機都上唔到
本身真係唔留意國際政治,但因為蔡總統呢步棋,令我好想刨下各國政治局勢了解多啲
公共安全問題
大粒墨落地畀警察拘捕之前係自由身
問題佢係殺人犯,任佢坐上前往台灣嘅飛機講唔通,台灣有必要以各種可行手段禁止佢以自由身前往台灣
係拖咋
同埋全世界望住
琴日仲叫佢自首
今日就突然唔放
係人都知係玩嘢啦
BLACKLIST左你,唔會批台證比你,
同埋咁大件事,你覺得台灣會唔同D航空公司講?
條友上唔到機,人地點飛到過去台灣機場搵警察自首?
完全唔關佢自唔自由身

佢用偷渡方式左去台灣,而唔係被自首咁搭飛機去,咪話照拉囉
咁樣唔會比人矮化主權囉
即係一係承認台灣係一個國家一係就承認自己刻意搞條條例出嚟??我應該無get錯卦
終極FF咁講
如果大批義士過左去服兵役
他朝一日返香港協助革命
真係不得了
如果777話因爲唔承認台灣 所以唔接受過黎搭走陳同佳 咁會點拆
偷渡照拉
不過香港會繼續成國際笑話
台灣冇被矮化,又贏
push
如果係呢場社運到
一早比連登仔5:0仲唔出手等咩
咁咪冇L咗個初心
我覺得人哋幾個月前已經諗定你點樣做, 唔會係 呢幾日先諗
勁到有啲意外
倫敦政治經濟學院法學博士
世界貿易組織國際談判員
兩國論起草人
剩係CV都收777皮
尾燈都見唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞