蔡英文展談判專家本色!3劇本等死線反擊

775 回覆
2354 Like 8 Dislike
係咁玩外掛 幾勁都比佢打死
英國特工真係唔係流 一出手就搞到人滅國
台灣都冇牙 唔好玩啦
冇牙支共一早打撚左上去啦
一國元首鬥地方官

今鋪你唔當佢係國都無辦法,人地真係有國際手腕
人地小馬哥今日都識出黎喊,777一直剩擺個黑面出黎真係好低級
又係搵到Lan線?
Instead of letting passion and emotion ruling the mind, when can our fighters group learn from this ?

"..... 不動聲色..... 沈住氣等到最佳的出手時機,只是這兩天真的很難受,「但套句籃球術語,這是零秒出手,就看香港政府怎麼接招了。」
好撚勁 點樣諗到派人去香港接人呢招
咁如果台灣用中華台北 係咪問題就可以解決?
重點係呢2日林鄭同一眾政膠都出黎小台灣玩政治,唔伸張正義,岩先蔡英文話依家睇清楚邊個先係玩政治
講真泛民其實得拉布呢招 比人暴力剪完就收皮
冇得傾,根本由提出送中條例開始已經變左死局,立心不良去做一樣野仲要死不悔改個腦淨係諗住仲有咩卑鄙手段可以解決問題,正所謂自作孽不可活,作繭自縛係理所當然既結局
睇黎柒婆又要打電話俾習大大問功課
只要陳同佳做左空中飛人或者浮屍就解決問題
其實點解仲要比成日咁奈?台警黎左香港,立即要佢應得唔得?

番名學野
搵福建幫元朗仔出手咪得
又冇證據指係政府做 國際點制裁
老實係香港講人權都廢既 國際法果d全部唔受理 點講呀
咁樣某程度都算承認台灣你主權國家
只不過走灰色位話係禁區 未入香港境
必勝大計
好撚痴線 扮死狗唔出聲 一反轉出奇招 叫林鄭點接
係呀支共打曬全地球
有冇手足可以全天候保護佢?
台灣冇牙姐
後面隻美帝有喇掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞